Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika

Pečen losos s šampinjoni in zelenjavo

»Mesa pri nas doma skoraj nikoli ne jemo, ribe pa večkrat. Tak jedilnik bo tudi med prazniki,« pravi Nataša Bešter, ki je novoletno večerjo letos pripravljala s hčerko Ano, za mizo pa je bilo kar šest lačnih ljudi. »Radi praznujemo skupaj, vnuka pravita, da tudi zato, ker je pri babi Nataši vedno najboljša hrana,« je zadovoljna.

Andreja Comino
6. 1. 2025, 05.00

Recept za čokoladno sirčkovo torto

»Tudi ljubitelji čokolade si zaslužimo svojo sirčkovo torto! V tej je poleg kremnega sira še rikota, da je vse skupaj malo lažje, zraven pa jagodna omaka – pozimi jo pripravimo iz zamrznjenih jagod, boljše so kot uvožene,« svetuje priznani slaščičarski mojster Gorazd Potočnik.

Andreja Comino
5. 1. 2025, 08.00

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.