Zanimivosti

Prihaja nekaj razburljivega. Ne boste se mogli upreti, da se ne bi pridružili

Oglasno sporočilo
19. 7. 2023, 11.57
Posodobljeno: 19. 7. 2023, 12.06
Deli članek:

Svet tehnologije vsako leto prinaša nove napredke in inovacije, ki nas pustijo brez besed. Ko gre za Samsung, lahko vedno pričakujemo nekaj izjemnega. Zato se pripravite, saj se nekaj takšnega obeta na obzorju. Pripravite se na prihod nečesa izjemno težko pričakovanega.

Telefoni na preklop so ikonični

Nekateri se morda še spominjajo časov, ko so v naših žepih kraljevali preklopni telefoni. Bili so naši zvesti spremljevalci, ki so omogočali preprosto telefoniranje in so bili v trendu svojega časa. Vendar je prihod pametnih telefonov za nekaj časa pospravil te ikonične naprave v omaro spominov. A zdaj, z razvojem tehnologije, je prišel čas za njihovo vrnitev.

Napredek v tehniki in razvoj mobilnih naprav sta v zadnjih letih dosegla izjemne mejnike. Proizvajalci so začeli raziskovati nove možnosti in leta 2019 je Samsung predstavil prve telefone s prepogljivim zaslonom v okviru Galaxy Z serije. To je bila prelomna točka v mobilni industriji, saj so se preklopni telefoni vrnili na sceno, tokrat v sodobni in inovativni obliki.

Zaslon, ki navdušuje

Galaxy Z serija je postala sinonim za preklopne telefone, ki združujejo klasično eleganco s sodobnimi funkcijami. Pametni telefoni s prepogljivim zaslonom ponujajo najboljše iz obeh svetov. Ko so zloženi, so kompaktni in enostavni za uporabo, z odprtjem pa se razkrijejo v večje, bolj vpadljive zaslone, ki omogočajo bogatejše izkušnje ter večjo produktivnost.

Telefoni Galaxy Z serije so prava umetnost tehnike. Izdelani so s posebno pozornostjo do podrobnosti, kar se odraža v visokokakovostni izdelavi in uporabi vrhunskih materialov. Ti telefoni odpirajo nove dimenzije uporabe. Z večjo površino zaslona omogočajo izjemno večopravilnost, prikaz več vsebine hkrati in neomejene možnosti za ustvarjalnost. Hkrati pa ostajajo priročni in enostavni za prenašanje, saj se zložijo v kompaktno obliko, ki se zlahka prilega žepu.

Nastanek sistema Flip and Fold

Predstavitev prvih modelov z možnostjo zlaganja je zaznamovala novo obdobje v oblikovanju pametnih telefonov. Telefona Samsung Galaxy Z Flip in Z Flip sta prava pionirja v kategoriji zložljivih telefonov na preklop. Medtem, ko je linija Galaxy Z Fold namenjena poslovno usmerjenim in profesionalcem, je bil Galaxy Z Flip posebej zasnovan z mislijo na mlade. Samsung inovativni pristop je izzval običajne oblike in uporabnikom pokazal, kaj vse je mogoče. Te naprave so se iz kompaktnih telefonov brez težav preoblikovale v večje in bolj vpadljive zaslone ter uporabnikom ponudile edinstveno in vznemirljivo izkušnjo.

V objemu prihodnosti

Medtem ko z nestrpnostjo pričakujemo novo razkritje na dogodku Unpacked, je ena stvar gotova - to bo dokaz predanosti Samsung podjetja, da premika meje tega, kar je mogoče.

Samsung predstavlja naslednji korak v evoluciji pametnih telefonov. To je vznemirljiv pogled v prihodnost, ki nas draži z možnostmi, ki so pred nami. Z vsakim naslednjim letom Samsung prinaša nekaj novega in če vas zanima, kaj je letos novega se pridružite Flip strani.

Pridruži se Flip strani

Samsung Galaxy Z je s svojimi zložljivimi telefoni očaral svet in na novo opredelil, kaj pričakujemo od mobilne naprave. Razvoj podjetja Samsung v industriji pametnih telefonov je dokaz zavezanosti inovacijam in sposobnosti oblikovanja prihodnosti tehnologije. Samsung si nenehno prizadeva za nove ideje in revolucionarne tehnologije ter zagotavlja, da vsako leto prinese nekaj svežega.

V spodnjem videoposnetku si oglejte novi video 2. sezone Pridruži se Flip strani in spremljajte, kako Samsung premika meje inovacij z najbolj skrbno zasnovanimi mobilnimi izkušnjami na dogodku Galaxy Unpacked 2023, ki ga boste lahko spremljali 26. julija ob 13. uri v živo na spletni strani Samsung.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste