Zanimivosti

Kaj je to - 2‰??!

9. 9. 2022, 16.41
Posodobljeno: 9. 9. 2022, 17.29
Deli članek:

Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr'Hostar postala neslutena uspešnica. Izvirne prigode in zabavni liki so poskrbeli, da je kinodvorane širom države preplavil smeh, medtem pa je film podiral rekord za rekordom in se zavihtel na prvo mesto najbolj gledanih celovečercev samostojne Slovenije.

Promocijski material
PR'HOSTAR 2‰

Sedaj je napočil čas, da priljubljena zgodba dobi nadaljevanje, pri čemer se lahko nadejamo, da bo PR'HOSTAR 2‰ stopnjo smeha povišal še za vsaj dva promila. Avtohtono izkušnjo med samooklicanimi neotesanimi domorodci bomo lahko v kinematografih doživeli to jesen, do takrat pa priporočamo ogled prvega dražilnika, tu spodaj:

White Down Pointing Backhand Index

Slovenski YouTube fenomen

Naj spomnimo, domači mojstri satire so po uspešni spletni seriji Pr'Hostar, ki še vedno velja za pravi slovenski YouTube fenomen, leta 2016 strumno zavzeli tudi veliko platno. V svojem prvem celovečernem filmu so predstavili neizprosno hudomušen boj malega človeka proti pogoltni oblasti, začinjen z izvirnimi prigodami in zabavnimi liki.

IGRALSKA ZASEDBA:
Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Niko Zagode, Aljoša Armuš, Haris Raković, Mateja Terseglav, Miha Brajnik
REŽIJA: Luka Marčetić
SCENARIJ: Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin
DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Lev Predan Kowarski
MONTAŽA: Luka Marčetić in Goran Hrvaćanin
TEHNIČNA EKIPA: Gašper Konec – avtor glasbe, Boštjan Kačičnik – oblikovalec zvoka, Katarina Riznar – scenografka, Maja Razboršek – oblikovalka maske, Katarina Šavs – kostumografka

Nova doza filmske zabave

Zgodba malih ljudi velikih src, umeščena na idilično gorenjsko podeželje, je v hipu osvojila gledalce in postala neslutena uspešnica. Domača senzacija je namreč na svoji poti do prvega mesta najbolj gledanih celovečercev samostojne Slovenije podrla vrsto rekordov, prejela tri zlate role in štiri velike zlate role ter prevzela pozornost vsem takratnim spektaklom tujih filmskih studiev.
Po nekajletnem premoru so ustvarjalci sklenili, da občinstvu ponudijo novo dozo filmske zabave, v katerem bo stopnja smeha povišana še za vsaj dva promila. Pod scenarij se tudi tokrat podpisujeta Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin, režisersko taktirko pa je ponovno prevzel Luka Marčetić. Kar se igralske zasedbe tiče, nas poleg druženja s priljubljenimi liki iz prvega dela čaka tudi nekaj presenečenj in posebnih gostov.

Promocijski material
Pr' Hostar 2‰

O čem bo govora?

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr'Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je gorenjski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

Odgovor bomo v naših kinodvoranah izvedeli to jesen.

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg

Estrada

radio-1
Šou domov

Robert Roškar ostal brez sovoditeljice

Jaka Peterka
Jaka Peterka

Priljubljeni radijski voditelj iskreno o varanju

Maruša Mišmaš Zrimšek, nosečnost
Maruša Mišmaš Zrimšek

Slovenska atletinja si želi po porodu nastopiti na olimpijskih igrah

Melania in Donald Trump
Oblačenje prve dame

Kaj modni opazovalci pričakujejo od Melanie Trump?

Čedno dekle, Pretty Woman
Neprimerni in sporni

Večne filmske ljubezni, ki bi bile danes močno obsojane

dagi in monika 1
Anže Langus Petrović

Mož Avsenikove vnukinje se je navadil na poročni prstan

Zanimivosti

mikrovalovna pečica
Nepogrešljiv aparat

Določeno hrano lahko v mikrovalovni pečici raznese ali pa celo zogleni

kavni aparat
Čiščenje in vzdrževanje

Poskrbite, da vam dragega kavnega aparata ne uniči vodni kamen

rep03-2025_naslovka
Zanimivosti

Obračun v političnem zakulisju: tarča je Robert Golob, ne Boštjan Poklukar

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij