Zanimivosti

Organizirajte svojo garderobno omaro!

Oglasno sporočilo
9. 9. 2022, 07.00
Posodobljeno: 9. 9. 2022, 07.22
Deli članek:

Ljudje smo si med seboj različni, vendar pa si vsak izmed nas želi imeti stvari pospravljene tako, da jih v trenutku, ko jih potrebuje, tudi hitro najde. Odličen pripomoček za organizacijo vaših osebnih predmetov je tudi garderobna omara - zares nepogrešljiv kos pohištva vsakega doma.

Kot smo omenili že na začetku, se posamezniki med seboj razlikujemo, prav tako pa so si med seboj različne tudi garderobne omare. Glede na pestro ponudbo na trgu bi lahko rekli, da se za vsakega najde tisti pravi model te priljubljene notranje opreme. Vendar pa moramo, če želimo, da nam garderobna omara zares dobro služi, pri nakupu upoštevati določena pravila, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Sodobne garderobne omare za vaš dom

Glavni cilj, ki ga dosežemo ob premišljeni izbiri nove garderobne omare, je znaten prihranek prostora. Odlične za ta namen se izkažejo garderobne omare z drsnimi vrati. Ne le, da izgledajo zelo elegantno in prefinjeno, ampak so primerne tudi za manjše prostore. Ker se odpirajo zgolj s potiskom drsnih vrat v eno ali drugo smer, ne potrebujete posebej skrbeti za dodaten prostor, ki mora biti na voljo pri omarah na klasično odpiranje.

Pestro ponudbo nadvse priročnih omar z drsnimi vrati boste lahko našli tudi pri našem največjem spletnem ponudniku nadvse kakovostnega pohištva Furnitura. Njihove omare so izdelane iz masivnega lesa, trpežnega mediapana ali oplemenitene iverne plošče, kar pohištvu zagotavlja njegovo odpornost in kvaliteto. 

Pogled v notranjost vaše nove garderobne omare

Ne glede na to, ali ste ljubitelji večne klasike ali modernega dizajna, je bistveno, da izberete dovolj prostorno omaro. Funkcionalnost le te pride do izraza šele takrat, ko odprete njena vrata - pa naj bodo klasična ali drsna

Pred izbiro sanjske omare si zato zastavite dve ključni vprašanji: koliko stvari imate ter katere vse osebne predmete želite v njej shranjevati. Če imate večino oblačil obešenih na obešalnikih, potem naj bo omara opremljena z drogom za obešanje oblačil. Če svoje obleke raje zlagate, se odločite za tako, ki vsebuje več polic. Kot zelo praktične se izkažejo izvlečne police za zložena oblačila, ki omogočajo še boljšo organizacijo in ohranjanje reda v sami notranjosti.

Ne pozabite niti na nekaj predalov, ki so kot nalašč za shranjevanje nogavic, spodnjega perila ali moških pasov. V kolikor želite v omari shranjevati sezonska oblačila ali škatle, naj bo ta opremljena z višjo polico ali bolj prostornim spodnjim delom. 

Zares pestro izbiro priročnih omar boste našli tudi pri Furnituri, ki vam po zagotovljeno najnižji ceni ponuja pohištvo odlične kakovosti. V svojo ponudbo so vključili garderobne omare različnih velikosti in notranje razporeditve prostora. Na voljo so vam majhne dvodelne omare, ki se odlično izkažejo v majhnem prostoru. Tisti, ki bi si želeli, poleg shranjevanja oblačil, omaro izkoristiti tudi za organizacijo ostalih osebnih predmetov, pa lahko izbirate med 5-delnimi in celo 6-delnimi garderobnimi omarami. 

Sledite vašemu stilu 

Seveda ni nobena skrivnost, da mora biti izbrana omara za shranjevanje oblačil in osebnih predmetov tudi estetsko dovršena. Ljudje smo vizualna bitja, zato je zelo pomembno, da prostor opremimo v skladu z določenimi smernicami - upoštevati moramo skladnost barv, stilov ter oblik same notranje opreme.

Pri izbiri zunanjosti v prvi vrsti zato upoštevajte dizajn obstoječega prostora in pohištva v njem. Ne spreglejte niti barve sten, zaves, talnih blog, postelje in nočnih omaric. Če je vaša postelja v barvi temnejšega lesa, potem izberite omaro, ki se sklada z omenjenim odtenkom. Če je zavesa barvna, bo omara, ki vsebuje nekaj usklajene barve, prostor le še dodatno osvežila.

Vedno bolj priljubljene so tudi omare z ogledalom. Ne le, da ogledalo prostor optično poveča, ampak vam olajša tudi osebno urejanje. Nad njim bo tako navdušena vsaka predstavnica nežnejšega spola, ki želi izbrano kombinacijo  pred odhodom na večerno zabavo še zadnjič preveriti.

Izberite omaro po vaših željah

Kljub vsem napotkom o izbiri ustreznega pohištva, ki jih lahko najdemo na spletu, pa se ljudje pri tem pomembnem opravilu pogosto znajdemo pred dilemo. Za svoj dom si namreč želimo le najboljše, zato pri nakupu pohištvenih kosov velikokrat oklevamo. Če želite izbrati garderobno omaro in ostalo notranjo opremo, ki bo vaše prostore spremenila v ekskluzivno opremljen dom, morate izbrati ustreznega ponudnika pohištva.

Salon pohištva Furnitura se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi nagradami za najboljše podjetje z notranjo opremo. Njihova ponudba je prilagojena tako, da lahko svojo izbrano garderobno omaro z le nekaj kliki naročite kar iz domačega naslonjača. Izdelke, ki so na zalogi pa vam pripeljejo do vašega praga v zgolj treh dneh.

Se sprašujete, ali boste svojo sanjsko omaro zares lahko naročili kar preko spleta? Ne skrbite - Furniturina strokovna ekipa vam nudi brezplačno svetovanje, ki vam bo močno olajšal sam nakup. Kontaktirate jih lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca na spletu

Njihovi svetovalci pa vas pričakujejo tudi v ljubljanskem Showroom-u, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Tam si lahko na lastne oči ogledate nekatere modele vrhunskih omar, prijazni prodajalci pa vam bodo z veseljem pokazali tudi pohištveni katalog in vzorce materialov in barv. Včasih je odločitev lažje sprejeti, če izdelek tudi sami vidite.

Prepričani ste lahko, da bo s pomočjo kakovostnega svetovanja vaš dom že kmalu krasila garderobna omara, ki ste si jo od nekdaj želeli.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov