Zanimivosti

Teorije zarote: zvezdniki, ki naj bi bili umorjeni – 2. del

mv
22. 9. 2015, 19.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tragične smrti zvezdnikov zadnja desetletja niso prav nič neobičajnega, in če so po uradnih razlagah najpogostejši vzroki prevelik odmerek mamil, prometna nesreča in samomor, so skeptiki prepričani, da se za njihovo tragično zgodbo skrivajo skrbno načrtovani umori. Kaj pa če je vse res?

facebook

V drugem delu članka o zvezdnikih, ki so s svojim dobrodelnim delom in odkrivanjem resnice o globalnih težavah večkrat stopili na prste ljudem, ki želijo ljudstvo držati v nevednosti, ter to plačali z življenjem, vam predstavljamo teorije zarote v povezavi s smrtmi Robina Williamsa, Amy Winehouse, Boba Marleyja in Jamesa Deana.

Amy Winehouse vedela, da se bo pridružila Klubu 27 

Pevka Amy Winehouse naj bi leta 2008 svojemu asistentu zaupala, da ve, da se bo verjetno pridružila Klubu 27, torej skupini zvezdnikov, ki so umrli stari 27 let. Isto leto se je na umetniški sceni pojavil tudi kip pevke, ki je prikazoval, kako njen duh zapušča njeno telo, poleg nje pa je bila maska miške Minnie, ki je menda eden od simbolov kontrole iluminatov. Pevkino truplo so iz hiše odnesli v rdeči vreči, kar je še eden od znakov, da je bila njena smrt žrtvovanje. 

Smrt Robina Williamsa napovedana tedne prej

Arhiv Svet24

Robin Williams naj bi si življenje vzel sam, a v to veliko ljudi že od začetka ni verjelo. Teorije zarote pravijo, da naj bi tudi njega ubili iluminati, v imenu žrtvovanja v obredu, v katerem častijo hudiča. Še bolj čudno je to, da so televizijski kanali le nekaj ur pred uradno razglasitvijo njegove smrti predvajali risano serijo Family Guy, ki je napovedala njegovo smrt. Naključje?

Bob Marley žrtev ameriške obveščevalne službe

facebook

Bob Marley je s svojimi svobodomiselnimi skladbami predstavljal veliko nevarnost za jamajški politični sistem, zato naj bi ga Cia že novembra 1976 poskušala ubiti s podtaknjenim požarom v njegovi hiši. Bob in njegova žena sta takrat utrpela hude opekline, a sta preživela. A Cia ni odnehala, Marleyju je namreč za darilo poslala par čevljev, v katerih je bila bakrena žica, ki je močno ranila Marleyjev palec. V istem palcu so mu zdravniki pozneje odkrili raka, za posledicami katerega je pevec leta 1981 umrl.

James Dean umrl zaradi črne magije

Teorija zarote glede smrti kultnega hollywoodskega igralca Jamesa Deana trdi, da je bila njegova nesreča posledica sodelovanja črne magije, uročenega avtomobila in zlobnega duha. James naj bi ta dan prejel kar štiri opozorila, da ga čaka smrt, a je prav vsa ignoriral. Dean naj bi temne sile pritegnil zaradi zanimanja in prakticiranja črne magije ter preživljanja časa s čarovnicami. Niso redka pričevanja ljudi, ki trdijo, da so Jamesov duh velikokrat videli drveti v istem avtu, v katerem je umrl, še leta po njegovi smrti. 

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste