Estrada

To so jedi, ki bodo osvojile sorodnike in prijatelje

A.M.
28. 4. 2022, 09.30
Deli članek:

Od jedi z žara do slastnih receptov za enostavne obroke!

24Kitchen / Avi
Oddaja Jedi z žara s Tomom Kerridgeom bo na sporedu 6. maj ob 13. uri. Nato pa vsak petek ob istem času.

Na 24Kitchen prihajata dve novi oddaji. Prva je kulinarično obarvana oddaja Jedi z žara s Tomom Kerridgeom, ki bo na sporedu od 6. maja. Chef z Michelinovo zvezdico Tom Kerridge zakuri svoj žar in kuha najljubše poletne pojedine. Z veliko nasveti in znanja peke na žaru ta slastna oddaja ponuja nekaj za vsakega, naj gre za mesojedce, ribojedce ali vegetarijance. Od piščanca v pločevinki piva do pečene ribe, solate iz cvetače na žaru in počasi pečene medene torte; sveži okusi se kar ne končajo. Okusni recepti in Tomovi toplina in strast do kuhanja na prostem na oglju – čaka vas poletje, polno navdihov za peko na žaru.

24Kitchen / Avi
Od 27. aprila lahko na 24Kitchen spremljamo Kuhajmo z Mary Berry, ki je na sporedu vsako sredo ob 13. uri.

Slastno

Druga oddaja, ki je bila prvič na sporedu 27. aprila, pa je Kuhajmo z Mary Berry. V oddaji Bake Off je bila v žiriji, tokrat pa Mary Berry pokaže slastne recepte za enostavne obroke. Priprava dobre hrane ni nujno zahtevna. Ta oddaja gledalce vodi po receptih, ki so nezapleteni in slastni. Koromač in gratiniran krompir. Pekoči rdeči riž in korenčkova solata. Čokoladna panna cotta s pomarančo. Naj gre za vsakdanji posladek ali pa jed za posebno priložnost, Mary dokazuje, da je enostavno lahko tudi čudovito. Od slastnih tort na tradicionalni čajanki do počasi pečene jagnječje pečenke za nedeljsko kosilo; to so jedi, ki bodo osvojile sorodnike in prijatelje.

Estrada

Zanimivosti

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu