Estrada

David Urankar - Kakšen kos je zmazal, ko je bil še topel

A.M.
18. 4. 2022, 07.30
Deli članek:

Spomin na babičino krušno peč!

Instagram David Urankar
Skupaj znajo še kako uživati, ne le za praznike.

Televizijski voditelj David Urankar pravi, da ima na veliko noč res lepe spomine. »Babica je vedno pekla potice, in to v krušni peči, kar je bil res velik dogodek. Paziti je bilo treba, da se testo ne prehladi, pripraviti maso, zakuriti peč ... in komaj smo čakali, da lahko kakšen kos zmažemo takoj, še toplega,« pove David, ki nam zaupa še eno stvar, ki pri njem v tem času ne sme manjkati. »Poleg velikonočnih jajc je zame to zagotovo hren! Včasih, ko sta imela dedek in babica kmetijo, je bil z domačega vrta, danes pa je s tržnice. Sveže nariban, skupaj z naribanimi jabolki, je prava poživitev velikonočnega zajtrka. Pa družina! Na velikonočnem zajtrku ne smejo manjkati tisti, ki jih imamo najraje!« je zaključil.

gen-i, elektrika, električna-energija, sončna-elektrarna

Gospodarstvo

Maksimalna energetska neodvisnost s paketom Pametna samooskrba

Zanimivosti

Rakek_emb_skupina03
Zanimivosti

Prihodnost farmacevtske embalaže: Inovativni pristopi DS Smith Slovenija na sejmu Pharmapack 2025

Črna kumina (3)
Črna kumina

Eno najbolj zdravih živil, ki odlično vpliva na imunski sistem

krema za roke, nega rok
Nega rok

Naravni nasveti za nego izsušenih rok

ogljikovi hidrati
Prehrana po urah

Ogljikove hidrate uživajte samo do pol treh popoldne

tek na smuceh
Tek na smučeh

Priljubljena zimska aktivnost, ki požene kri po žilah

konopljika
Navadna konopljika

Vpliva na delovanje hipofize in posledično hormonov v telesu