Estrada

David Urankar - Kakšen kos je zmazal, ko je bil še topel

A.M.
18. 4. 2022, 07.30
Deli članek:

Spomin na babičino krušno peč!

Instagram David Urankar
Skupaj znajo še kako uživati, ne le za praznike.

Televizijski voditelj David Urankar pravi, da ima na veliko noč res lepe spomine. »Babica je vedno pekla potice, in to v krušni peči, kar je bil res velik dogodek. Paziti je bilo treba, da se testo ne prehladi, pripraviti maso, zakuriti peč ... in komaj smo čakali, da lahko kakšen kos zmažemo takoj, še toplega,« pove David, ki nam zaupa še eno stvar, ki pri njem v tem času ne sme manjkati. »Poleg velikonočnih jajc je zame to zagotovo hren! Včasih, ko sta imela dedek in babica kmetijo, je bil z domačega vrta, danes pa je s tržnice. Sveže nariban, skupaj z naribanimi jabolki, je prava poživitev velikonočnega zajtrka. Pa družina! Na velikonočnem zajtrku ne smejo manjkati tisti, ki jih imamo najraje!« je zaključil.

Estrada

Zanimivosti

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu