Nič ni nemogoče

»Treba se je potruditi in slediti svojim sanjam,« pravita Maja in Ževža

Eva Jandl
10. 3. 2022, 06.11
Deli članek:

V teh negotovih časih sta vedno pozitivni Matevž Andročec - Ževža in izjemna vokalistka Maja Založnik, ki ju sicer poznamo iz popularnih televizijskih šovov, združila glasova in posnela motivacijsko pesem Nič ni nemogoče.

Črt Pixi
Ževža in Maja Založnik sta novo pesem izdala na dan žena.

Matevž Andročec, ljubljanski raper z vzdevkom Ževža, je prav na dan žena zvečer predstavil svoj novi duet z izjemno vokalistko Majo Založnik, motivacijsko skladbo z naslovom Nič ni nemogoče. »Na svoji glasbeni poti sem sodeloval že z veliko izvajalci. V čast mi je bilo sodelovati s pevko Majo Založnik, ki ima res izjemen vokal in tudi veliko srce,« je povedal Ževža. Maja Založnik pa nam je razkrila: »Pesem sva posnela že pred letom dni, a sva čakala na pravi trenutek, da bi jo izdala. Drugače sva se spoznala na Facebooku, kjer sva se spremljala, in enkrat mi je napisal sporočilo, da si želi sodelovanja z mano, ko bo imel pravo pesem. Kmalu se je oglasil s pesmijo z močnim, globokim sporočilom: nič ni nemogoče, vse se da, če se hoče, treba se je le potruditi in slediti svojim sanjam. To pa je tisto, kar je moto tudi v mojem življenju – da se vse da, potrebni so le pogum, dobra volja in želja po cilju. Tako sva posnela pesem, ki je res čudovita, poleti pa smo posneli tudi videospot.« 

V videospotu nastopa Grega Perme, ki se je pred leti pojavil v oddaji Slovenija ima talent, kot akrobat v dvojiciBar Dragons, in prikazal, česa vsega je človek sposoben, če je telesno in duševno pripravljen. Tudi Ževža in Maja sta nastopila v televizijskih šovih – Ževža je nastopil v oddaji Slovenija ima talent leta 2018, Maja pa v kar desetih šovih, tudi tujih, na primer v šovu The Voice v Nemčiji, kjer je bila zelo uspešna. Nazadnje pa je nastopila v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. »Veseli me, da je moje glasbeno ustvarjanje kot terapija, v kateri se učim in se spoznavam,« je dejala.

Črt Piksi
Maja pravi, da potrebujete le pogum, dobro voljo in željo po cilju, pa lahko dosežete skoraj nemogoče.

Izgubila je precej kilogramov

»Pesem smo predstavili 8. marca zvečer. Rada sodelujem z drugimi glasbeniki, saj tako razvijam sebe, spoznavam nove osebe,« je povedala Maja, za katero to ni prvo sodelovanje z raperji. »Z Zlatkom imava dve pesmi – najprej je on povabil mene, nato pa še jaz njega. Veliko nastopam in se družim tudi s 6Pack Čukurjem, s katerim sicer skupne pesmi še nisva izdala, a mislim, da jo bova kmalu. Sodelovala sem tudi s Trkajem, s Samuelom Lucasom sem naredila duet. Vesela sem, da se povezujemo, saj v smo v teh časih okrnjeno nastopali,« je dejala Maja, ki načrtuje izid pesmi v pomladnih mesecih, pa tudi ploščo s petimi pesmimi, za katero zbira finančna sredstva, saj so njeni prihranki že pošli, nastopov pa ni bilo. »Drugače skrbim zase, izgubila sem precej kilogramov in se odlično počutim,« je razkrila pevka, ki ima zdaj malo več časa, saj je njena hčerka Arwen vstopila v vrtec. Ževža pa je znan kot večni »pozitivec«, v svojih pesmih opisuje različne zgodbe iz svojega življenja v pozitivnem duhu. »Repanje je zame svet, v katerem ne čutim omejitev in sem pri ustvarjanju pesmi svoboden,« je dejal Ževža.

Črt Pixi
Ževža vedno išče sončne in pozitivne plati življenja.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov