Ogrožena diva

Slavno pevko poskušala umoriti albanska mafija

uk
10. 3. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Atentat naj bi se zgodil na njenem posebnem nastopu v Kobenhavnu, za katerega naj bi organizator odštel kar milijon evrov.

arhiv

Danski agentje so povedali, da so našli načrte albanskih teroristov, ki naj bi bili v povezavi z albansko mafijo. Slednja velja za eno najmočnejših kriminalnih organizacij na svetu. In kot vse kaže, so vsaj glede na poročanje časnika Kurir poskušali umoriti slavno srbsko pevko.

Varnostna služba naj bi dobila informacije, da bodo pevko poskušali umoriti v Kobenhavnu. Zato so zelo povečali varnostne ukrepe. Ceca je bila tudi med koncertom vseskozi obdana s telesnimi stražarji in pripadniki varnostne službe, kar pomeni, da so grožnjo albanskih teroristov vzeli izjemno resno.

Atentat 

Svetlana Ceca Ražnatović velja na Danskem za zaščiteno osebo in kot takšno so jo varovali pripadniki varnostne službe PET. Pri PET so izvedeli, da naj bi atentat na pevko izpeljala albanska mafija, in zato zelo poostrili varnostne ukrepe. Ceca je na Dansko odpotovala prejšnji teden v petek, v državi pa naj ne bi bila več kot 24 ur. Ves ta čas je bila obkrožena s telesnimi stražarji in pripadniki varnostne službe. Tako ji je bilo onemogočeno sprehajanje po mestu in je lahko bivala samo v hotelu. Albanska mafija naj bi bila izjemno aktivna tudi na Danskem.

Krst 

Ceca je v Kobenhavnu nastopila na krstu. Več podrobnosti sicer ni znanih, naj bi pa oče krščenca ali krščenke, po poročanju nekaterih srbskih medijev, za njen nastop odštel kar milijon evrov. Ceca se sicer naj ne bi osebno zamerila albanski mafiji. Ta naj bi se z umorom maščevala srbski državi zaradi zahteve Srbije, da jim Francija izroči Ramusha Haradinaja. Srbi obtožujejo bivšega kosovskega politika in vodjo kosovske osvobodilne vojske, da je nad Srbi na Kosovu izvrševal genocid. Poleg tega velja Ceca za »srbsko mater,« kar pomeni, da bi njen umor pretresel celotno Srbijo. Nazadnje pa je tu še dejstvo, da je bila Ceca poročena z Arkanom, ki ga albanska mafija seveda ni marala.

arhiv
Albanska mafija naj bi Ceco napadla tudi zaradi tega, ker je bila poročena z Arkanom.

Cecin odziv 

Ceca se je srbskim medijem odzvala in dejala, da se je koncerta zelo veselila, ostalih stvari pa ne misli komentirati. Očitno je novica, da ji po življenju streže albanska mafija, ni pretirano pretresla. Seveda pa je bila v dobrih rokah, saj je sicer tajna služba PET zadolžena tudi za varovanje danske kraljice Margarete in vsekakor vedo, kaj delajo. Varnostne službe niso sporočile, ali so med potekom preiskave in varovanjem koga aretirale ali ne.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste