Estrada

FOTO: Aktualov največji spektakel doslej na noge spravil Stožice!

R.T.
5. 12. 2015, 10.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zaključen je Aktualov 8. rojstni dan, največji Aktualov spektakel doslej, ki se je moral zaradi velikega zanimanja iz Hale Tivoli preseliti v Dvorano Stožice, a je bil tudi tu razprodan.

M24
Dvorana je bila razprodana.

Tisti, ki so imeli srečo, da so še pravočasno pridobili vroče želene vstopnice, so bili nagrajeni z več kot štiri ure skoraj hipnotičnega poskakovanja v ritmu glasbe in glasnega prepevanja hitov najbolj priljubljenih glasbenikov po njihovem izboru. Neredki obiskovalci, ki so si prišli pogledati tudi Aktualovo Galamo, priljubljeno oddajo Radia Aktual, ki je tokrat potekala v živo izpred prizorišča, pa so več kot vidno odlično razpoloženi uživali v glasbi in spremljajočemu dogajanju kar sedem ur.

Simon Prelesnik, odgovorni urednik Radia Aktual, je o neverjetnih uspehih koncertov Radia Aktual povedal: »Radio Aktual je s svojim največjim spektaklom doslej dokazal neverjetno moč radijskega medija in še enkrat v vsej svoji razsežnosti edinstven fenomen, ki smo mu priča v Sloveniji – zares neverjetno priljubljenost dalmatinske glasbe, ozirama širše, glasbe, ki nas spominja na morje.«

M24
Davor Radolfi

Za največje navdušenje v dvorani so poskrbeli živahni šarmer Davor Borno, ki se je po nekaj letih premora vrnil ekskluzivno na Aktualov oder, ter Grupa Vigor, ene najbolj vročih skupin ta hip. Občinstvo je z velikim navdušenjem pozdravilo tudi legendo latino glasbe Davorja Radolfija s skupino Ritmo Loco, najbolj zaželeno klapo Klapo Kampanel in slovenske ultra zabavljače Kingston.

Aktualov 8. rojstni dan je postregel z največ glasbenimi presenečenji doslej: kot gostje presenečenja so nastopili legendarni Duško Lokin, priljubljena Werner in Saška Lendero ter Daniel Popović z legendarno Džuli. Pred občinstvom je tokrat prvič nastopila Klapa Aktual s Sinišem Žunecem na čelu in prvič v živo predstavila pesem Ti si mi sve.

M24
Zaroka poslušalcev Radia aktual.

Bunderla se je preobrazil v Antonia Banderasa

Prireditev je vodil Klemen Bunderla, eden najbolj priljubljenih in zabavnih radijskih voditeljev ta hip, ki se je med prireditvijo za kratek trenutek preobrazil v Antonia Banderasa in osupnil občinstvo. Obiskovalce so pozdravili tudi drugi priljubljeni voditelji Radia Aktual, prvič pa se je predstavil novi voditelj Radia Aktual Evgen Ban, sicer zelo prepoznaven radijski in televizijski voditelj v Italiji.

Zaroka poslušalcev Radia Aktual

Najganljivejši trenutek večera pa je bila zagotovo zaroka poslušalcev Radia Aktual, ki sta dahnila »da« pred osemtisočglavo množico. Najslajši trenutek je bil, ko se je razrezala in med obiskovalce razdelila ogromna rojstnodnevna torta, eden najglasnejših trenutkov pa, ko je vsa dvorana ob zaključku skupaj z Grupo Vigor in Sašo Lendero zapela priljubljen hit Još fališ.

Za Radio Aktual je bil Aktualov 8. rojstni dan prelomen tudi z drugega vidika – natanko opolnoči je pričel oddajati edinstven nočni radijski program v živo, s čimer se je oddajanje programa v živo podaljšalo na 24 ur na dan. S tem je Radio Aktual postal prvi pravi nočni radio v Sloveniji, na katerem bodo poslušalci lahko vso noč na tekočem z dogajanjem in v družbi s priljubljenimi Aktualovimi voditelji in hiti.

M24
Ekipa Radia Aktual

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste