Estrada

Jacqueline doživlja krizo zaradi alkohola

Nejc Simšič
21. 11. 2015, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Sinoči je šov morala zapustiti tekmovalka Jacqueline, ki je v areni izgubila proti Francu. Takoj po odhodu s kmetije nam je iskreno zaupala o svojih težavah z alkoholom, o sotekmovalcih, komentirala pa je tudi očitke, da glede nekaterih stvari govori neresnico.

Planet TV
Jacqueline

Jacqueline, ste razočarani, da ste po toliko uspešnih bojih zdaj zapustili Kmetijo: Nov začetek?

Moram priznati, da niti nisem razočarana, celo ponosna sem nase, ker sem prva, ki sem odprla moško-ženski boj. Se mi pa zdi, da bi z malo boljšo igro in nekaj več taktike prišla tudi dlje.

Kaj bi potem rekli, kje se je zalomilo?

Zalomilo se ni z moje strani, ampak se ženske preprosto niso znale povezati. Tako smo proti moškim ostale skoraj nemočne.

Zelo veliko ste govorili in s tem parali živce sotekmovalcem. Vedno tako veliko govorite?

Po eni strani zelo rada govorim, me je pa tudi poklic, ki sem ga opravljala, prisilil, da sem veliko govorila. Ko delaš z rokami in imaš stranko pred sabo, moraš z njo imeti kontakt, tako da sem bila navajena govoriti. Sicer pa pravijo, da že od malega veliko govorim.

Tekmovalce je motilo predvsem to, da o vsem vse veste, a ničesar ne naredite. Ste tudi zasebno takšni, da ste bolj močni v teoriji?

Ne, to ni res. Tisto, kar sem govorila, da znam, tudi v resnici znam, a težava je v tem, da ne moreš pokazati vsega. Je pa tudi res, da sem kot starejša tekmovalka dajala mlajšim veliko nasvetov, a sem potem videla, da je to napaka, in sem stopila nazaj.

Planet TV
Jacqueline Saša Lendero

Se vam zdi nepošteno, da so vas že tretjič poslali v areno?

Z nominacijami niti ni bilo velike krivice. Dekleta, ki sem jih izločila, so se sama želela spopasti z menoj. Zdaj pa se mi je zdelo logično, da bom na vrsti jaz, saj se želijo moški znebiti žensk.

Na facebooku so se kar usule kritike, da niste brez denarja, kot ste povedali v predstavitvi, da ste brezposelni. Kako odgovarjate na te obtožbe?

To so zelo težke obtožbe zame. Tako bom rekla: če imajo moji starši denar in so si pridelali denar in pokojnino, to še ne pomeni, da imam jaz denar, saj sem brezposelna. Krizo imam že nekaj let.

Zelo ste bili razočarani, da vam ni nihče pisal. Kako to, da se niso spomnili na vas?

Verjetno je bila težava v komunikaciji, saj za starejšega sina vem, da nima veliko pri sebi telefon, ker študira, mlajši pa je v šoli, tako da se ga težje dobi. Kar se pa staršev tiče, imajo stacionarni telefon in so veliko zunaj.

Omenili ste, da imate težave z alkoholom. Nam lahko poveste kaj več?

Imela sem težave z alkoholom, zaradi življenjske situacije, ki je bila težka. Nekaj časa je trajalo, a na koncu sem se sama zaklela in si rekla: nikoli več. No, ne čisto nikoli več, ampak sem stvari vzela pod nadzor. Zdaj se tega držim, le po prvem dvoboju, ko me je držal adrenalin, sem imela en kiks.

Kako bi potem opisali to bližnje srečanje z alkoholom na kmetiji? Je bilo težko?

Ja, bilo je težko. Tisti trenutek, ko to delaš, ampak naslednji dan je to zame katastrofa. Prav psihično sem se morala pripraviti do tega, da sem nehala, in takrat sem se zaklela. Uspelo mi je in tudi upam, da mi bo v prihodnje uspevalo.

Kakšen odnos sta imela s Francem? Zakaj ste mu prali in ga prenašali?

S Francem imava enak EMŠO in to je edino, kar naju je družilo. Izkušnje iz življenja so nama skupne, oba imava tudi starejša sina in znanje. Sva iz starejše generacije in sva okusila tudi drugačno življenje kot mladi. Bila sva kolega. Je sicer res, da se Franc včasih ne zna kontrolirati in preostro govori, a človek to pozabi. Jaz ga ne mislim in ne morem spreminjati. Zelo dobro sva se razumela, saj sva imela eden drugega, preostali so bili mlajši. Počutila sva se kot oče in mati.

Je bilo med vama kaj iskric?

Ne, oh kje. Pri teh letih. Jaz imam doma prijatelja in on je poročen.

Kako bi ocenili preostale tekmovalce? Kdo se vam zdi najbolj iskren, najbolj hinavski, kdo vas je najbolj presenetil in kdo razočaral?

Težko vprašanje. Najbolj me je presenetil Niko, ker je mlad fant in zelo brezglav. Prehitro reagira in dela napake. Glede iskrenosti težko izpostavim nekoga, saj so imeli vsi trenutke, ko so bili neiskreni in zahrbtni. Presenečena sem bila nad Anito, ker sem jo poznala drugačno, in kaj je želela potem narediti, ne vem. Žal mi je Sebastijana, ker ni naredil tistega, kar smo mu svetovali, saj bi verjetno daleč prišel. Glede hinavskosti pa tudi težko rečem.

In konec koncev, kdo se vam je zdel najbolj zanesljiv?

Franc, čeprav je vedno govoril, da želi domov. Tista njegova deloholičnost, vnema za delo, skrb za živali in ljudi, njega to res tako povezuje. Včeraj sem ga videla, je kar zajokal, ko sva šla narazen. Malo bi edino moral paziti pri obnašanju in bolj spoštovati ženske.

Boste pogrešali Kmetijo: Nov začetek?

Dogajanja ne, kmetijo pa ja, saj sem si jo od nekdaj želela imeti, a žal mi ni uspelo.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili doma?

To bo počitek v objemu sinov.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste