Estrada

Tanja Žagar čaka, da se prerokba uresniči

Alesh Maatko
11. 7. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Tanja Žagar je velika srečnica, saj svoj rojstni dan, ki ga je imela ravno 1. julija, lahko praznuje pod žgočim soncem na morskih valovih. Lepe trenutke pa tako kot ponavadi deli z oboževalci.

Gong Records

Tako je bilo tudi letos, le da je tokrat prvič kot prava rakica za svoj rojstni dan zaplesala v ritmih Carice. Takšen je namreč naslov njene nove pesmi, ki že napoveduje tudi Tanjino peto ploščo. Ta bo izšla jeseni, ko bo Carica zazvenela na velikem koncertu ob deseti obletnici Tanjine samostojne kariere, in sicer 13. novembra v ljubljanski Hali Tivoli.

NASVET DAME

Navdih za besedilo je Tanja dobila po številnih pogovorih z ženskami različnih starosti, s katerimi so si delile svoje različne življenjske izkušnje, predvsem ljubezenske. Pred kratkim ji je 40-letna dama svetovala, naj se ji nikamor ne mudi, saj jo sreča v ljubezni zagotovo čaka. Povedala ji je, da se je tudi njej prava ljubezen zgodila šele pred dvema letoma in da je bilo nanjo po vseh razočaranjih vredno čakati. Tako je Tanja z ženskim pogumom in samozavestjo napisala besedilo za pesem Carica, s katero predvsem vsem našim bralkam in bralcem sporoča, da bodite carice oziroma carji vsi.

Gong Records

PREBUJENA CARICA

Ob rojstnem dnevu pa je na družbenem omrežju Tanja objavila svojo fotografijo, na kateri pokaže več, kot skriva. »Danes sem se zbudila, ker me je dvakrat številka tri v sanjah lovila. Pa me je ujela, zato sem jo za svojo vzela. Zdaj imam kar dve in tako pošiljam 33 poljubov za vas vse,« je hudomušno pod fotografijo zapisala pevka, ki se očitno prav nič ne obremenjuje z leti. Nasprotno! Zdi se nam, da je z leti videti vedno bolje. Tanja, ki se lahko pohvali z verjetno največjo bazo oboževalcev v Sloveniji, se je za rojstni dan očitno tudi nagradila, saj se je svojim spletnim prijateljem oglasila z morja. »Za vse čestitke se vam iz srca zahvaljujem in vam sporočam, da z mojo 33-ko že uživava med valovi,« je zapisala ter vsem poslala mokre in sončne pozdrave.

DOBILA KAR DVE TROJKI

Toda pevka prav dolgo verjetno ne bo počivala, saj je poletje čas, ko se nastopi kar vrstijo, priprave na novi album in na koncert pa so že v polnem teku. In ko smo pri številki tri, priljubljena pevka v smehu dodaja, da je lani toliko prepevala pesem Številka 3, da je letos dobila kar dve trojki, ki sta ju pričakali kar na morju, kjer si je, kot smo še izvedeli, vzela nekaj časa zase, saj je vmes tudi kolesarila, rolala ter uživala ob sprehodih ob morju, saj je ravno to tisto, kar jo napolni z energijo.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste