Estrada

Šokantna izpoved Nejca iz Bara

am
7. 4. 2015, 07.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nejc Rek, ki je prišel v resničnostni šov Bar s posebno nalogo, je 24-letnik iz Velenja, ki nima izkušenj v strežbi. Ima pa toliko več izkušenj na gejevski sceni. Slovensko gej sceno je konkretno razkrinkal v svojem knjižnem prvencu Prepovedano, spregovoril pa je še o testiranja za HIV, o drogah, alkoholu, seksu brez kontrole, zlorabah in tudi o izkoriščanju.

Planet TV

Čeprav novi gej v resničnostnem šovu Bar deluje zadržan, tih in nekoliko gejevsko prestrašen, je v resnici prava seks mašina! Vsaj tako se je izpovedal v svoji knjigi, ki je dvignila kar nekaj prahu. Knjiga, ki gre za med – sploh zato, ker edina do zdaj življenje slovenskih gejev razkriva brez olepšav, zelo nazorno opisuje tudi vse njegove partnerje, kako je z njimi preživel vroče trenutke med rjuhami (ali pa v avtu, na travniku, sredi gozda, v parku na klopci ali za grmom, kjer ju je s partnerjem pač prijelo).

Je prava poslastica tako za geje kot za tiste, ki jih samo matra firbec, kakšni so odnosi med njimi. In tisti heteroseksualci, ki so knjigo prebrali, zgroženo ugotavljajo, da je glede na napisano še čudno, kako malo spolnih bolezni je pri nas. Nejc je namreč razkril, da se partnerji menjavajo hitreje kot spodnjice – tudi on jih je.

Nejc prava seks mašina

Planet TV

Verjetno bo zdaj v Baru doživljal abstinenčno krizo, glede na to, kako živahen je sicer. V svoji knjigi namreč razkriva vse podrobnosti, tudi z znanimi Slovenci. »Odšel je v zadnje prostore, garderobo, in se preoblekel v svoj kostum. V njem je bil zelo seksi, tako kot med predstavo. Prijel me je in poljubil. Zelo dobro se je poljubljal. Ljubila sva se kot največja zaljubljenca. Kasneje je dal mojo roko na svojega korenjaka, ki je postal zelo živahen, saj sva se premikala do dvodelne kabine. Zaprl se je vanjo, mi ukazal, naj vstopim kot najhujši zločinec in mu povem za svoje prekrške. To sem tudi storil. Smejalo se mi je, komaj sem se zadržal. Zabičal mi je še, da moram priti v njegovo kabino, in ko vstopim, naj počepnem,« svojo vročo dogodivščino opisuje Nejc, ki dodaja, da je užival, kot že dolgo ne. Za zaključek pa pove: »Po vročem draženju je iz žepa potegnil kondom, si ga na hitro nataknil in akcija. Usedel sem se na njegovega korenjaka ter ga zajahal. Na vrsto je prišlo stoje. Nabijal me je kot zajca, prav do konca. Kako je odmevalo čk čk čk. Ko sva se dajala dol, sva se poljubljala. K sreči so imeli v zadnjih prostorih posteljo, na kateri sva lahko nadaljevala še z drugimi pozami. Od strani, bočno, sveča, doggy style … Pohvalil me je, da sem zelo dober, in me vprašal, če bi še kdaj, pa čeprav išče resno zvezo. Res čudno. Po seksu me je povabil na potovanje, da grem z njim na Kanarske otoke.«

Preberite več v tiskani izdaji časnika SVET24!

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste