Estrada

Jože Činč se je pošteno zredil, kaj se dogaja z njim?

Andreja Comino
19. 6. 2014, 13.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Prekmurec Jože Činč je človek brez dlake na jeziku. Obvlada trenutno dogajanje v Sloveniji, se norčuje, karikira in imenitno zabava. Vse to počne v prekmurskem narečju. V eter pove vse tisto, česar si drugi ne upajo. Je samosvoj, drugačen, inovativen, duhovit, zabaven in drzen voditelj, ki se ne pusti ukalupiti. V življenju je počel že veliko stvari. Končal je srednjo pedagoško šolo, študiral nemščino in slovenščino, a mu je neki profesor tako zagrenil študij, da ga je opustil.

Mediaspeed

Nekaj časa se je preživljal kot trgovski potnik – čeprav je plešast, je prodajal frizerske preparate. Od vsega mu je najljubši radijski mikrofon, ki mu je prinesel prepoznavnost, vabijo pa ga tudi na televizijo. Prav na televiziji se je zagovoril o svojem zasebnem projektu. V času, ko se ženske pospešeno trudijo, da bi pred poletjem izgubile kakšen kilogram in bile v kopalkah brezhibne, on počne prav nasprotno.

Zdelo se je, da namenoma: »Zagovoril sem se, da se ukvarjam s projektom rejenja, saj sem se v zadnjem letu zredil za več kot deset kilogramov. Ne redim se namenoma, moje telo kilograme sprejema iz meseca v mesec. Nisem vedel, da bo ta moj projekt tako rasel in uspeval,« se šali. Napovedal je tudi ukrepe – predvsem enega proti hladilniku, ki ga ponoči prepogosto odpira. »Hladilnik bi mi moral odpovedati sodelovanje, saj sem kot termit. Čez dan nič ne jem, zvečer, ko se vse umiri, pa postanem hudo lačen. Posledice so vidne,« pravi in dodaja, da bi se moral vzeti v roke. Od nekdaj je bil kot trlica, zdaj pa je lepo zaobljen na vseh mestih. Kar sicer nič ne moti njegove žene Doris, s katero imata prikupnega dveletnika, ki pridno hodi v vrtec.

Mediaspeed

»Živahen je po mami, priden po očetu,« se smeji dobitnik viktorja za radijsko osebnost, ki se namerava hujšanja lotiti po svoje. Predvsem z nogometom, v katerega je zaljubljen od malega. Brcal je žogo in sanjal, da bo zaigral v velikem jugoslovanskem klubu. Sanje se mu niso uresničile, vendar je še vedno strasten ljubitelj nogometa. Ne zamudi nobene tekme, če pri nas ni nogometnih prenosov, jih gleda na madžarski televiziji.

Nekaj časa je bil predsednik nogometnega kluba Rakičan in bil glasnejši od vseh navijačev. Od funkcije se je poslovil, ker je pozabil, da je predsednik in ne navijač. »Vsak dan se ukvarjam s športom, samo da je nogomet na televiziji. Aktiven sem na različnih kanalih, kjer igrajo postavni nogometaši. Zato komaj čakam, da se bo v kratkem v Braziliji začela nova shujševalna kura – svetovno nogometno prvenstvo. Mislim, da ne bom gledal edino tistih tekem, ki bodo ob dveh ponoči, pa še za te nisem čisto prepričan. Bom sporočil, kako je uspela moja shujševalna kura!«

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste