Estrada

"Pamela povej, kdo te je posilil"

J.P.
14. 6. 2014, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Tyrone Anderson, Pamelina srednješolska ljubezen, ki je zvezdnico poznal v času, ko je po njenih besedah bila skupinsko posiljena, jo danes naproša, naj razkrije imena domnevnih posiljevalcev. Pamela Anderson je namreč na filmskem festivalu v Cannesu razkrila temnejši del svojega odraščanja, katerega je do sedaj skrivala pred vsemi.

Oseminštiridesetletni Tyrone Anderson iz Missiona v Kanadi, danes oče dveh otrok, je povedal, da so bili vsi njeni nekdanji sošolci ob grozljivi novici zaprepadeni. »Mora povedati, kdo so bili ti ljudje. Takrat sem bil njen fant, zato se bojim, da bi kdo s prstom pokazal name,« je povedal zaskrbljeni Tyrone. O posilstvu, ki naj bi se zgodilo leto 1981, ko je Pamela Anderson v Kanadi obiskovala šolo Robb Road, ni ničesar vedela niti njena mama, petinšestdesetletna Carol Anderson, niti njen 42-letni brat Gerry. Tudi njiju je njena izjava dodobra šokirala.

Njena prva ljubezen

Tyrone, Pamelina domnevno prva ljubezen, je ogorčen, da ni spregledal, kaj se je v tistem času dogajalo z njegovim dekletom. Dodal je še, da Pamela ni kazala znakov depresije ali kakršnekoli travme. Ko se spominja danes šestinštiridesetletne Pamele, pravi, da v tistih časih ni bila nič posebnega, pač povsem povprečno štirinajstletno dekle, ki je imelo »gumbe vedno zapete do vratu.« Bila je sicer med najlepšimi dekleti na njihovi šoli, vendar pa se ni oblačila, kot se dekleta oblačijo danes, je še povedal Tyrone. Vseeno pa ne ve, kaj naj si misli o njenih kontroverznih izjavah v zvezi s spolnimi zlorabami: »Ne vem, kaj je res in kaj ne, dokler Pamela ne razkrije vseh dejstev – v tistem času kakršnihkoli pokazateljev nisem opazil. Njeno razpoloženje nikdar ni bilo tako, da bi lahko kdo kaj posumil.« Velja pa pripomniti, da je Pamela Tyrona javno že obtožila nasilnega ravnanja – tako naj bi jo nekoč med vožnjo vrgel iz avtomobila. Slednje je potrdila tudi njena mama Carol: »Tyrone je bil grozen, vrgel jo je iz avtomobila, z njo je grdo ravnal. Res me čudi, da pada na takšne.« Tyrone, nekdanji mehanik, sicer priznava, da ni bil najboljši fant na svetu, a da Pamela in njena mati pretiravata: »Res je, da sva se prepirala, za kar krivim alkohol. Pogosto sva skupaj pila, včasih pa je prišlo tudi do fizičnega nasilja. Res je, da sva se nekoč sprla v avtomobilu, kjer je udrihala po meni. Takrat sem odprl vrata in jo spravil ven, vendar pa je avto miroval – bila sva pred njeno hišo.« Povod za večino prepirov je bilo ljubosumje, je še dodal.

Ljubosumje in neizbežni konec

Ko se je Pamela »razcvetela«, se je začelo za njo obračati vedno več glav. Tyrone pa tega ni mogel prenašati. Podobno je bilo, ko so začele prihajati prve ponudbe za poziranje. Takrat sta se, pravi Tyrone, prepirala zaradi vsake malenkosti. Nekega dne je tako preprosto odšla v Los Angeles in ni je bilo več. »Bil sem na dnu. Hotel sem iti za njo v Los Angeles, a sem k sreči prišel k pameti.« A tudi ko je postajala vedno večja zvezda, ni pozabila na Tyrona, svojo prvo pravo ljubezen. Kot pravi, sta bila »prijatelja s posebnimi ugodnostmi« še v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Trdi celo, da je z njim prevarala vsaj dva svoja fanta iz Hollywooda, menda igralca Scotta Baio in producenta Jona Petersa. »Vsak božič, ko je prišla domov, sva se dobila, se zabavala, nato pa se zjutraj skupaj zbudila.« Še vedno pa je upal, da se bosta poročila. Tako jo je nekega božiča postavil pred dejstvo, saj mu njeni odhodi niso ravno dobro deli, Pamela pa je vseeno odšla. Tyrone še vedno hrani njena ljubezenska pisma, fotografije in izrezke iz revij, v katerih se je pojavila. »Čeprav sem srečno poročen in imam otroke, bom vedno ljubil Pamelo. Vedno bo imela mesto v mojem srcu.« 

 

 

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste