Slovenija

Lili Žagar bo doletela taka usoda kot Mišo Molk!?

Nejc Simšič/Lady
1. 12. 2014, 19.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk in seksi voditeljica oddaje Gostilna išče šefa Lili Žagar – obe veljata za zelo vroči in kjer koli se pojavita, pritegneta pozornost vseh.

Mediaspeed

Arhiv Svet24

Očitno pa je precej mlajši voditeljici Lili že v zvezdah zapisano, da bo hodila po poteh slavne televizijke Miše. Ko je Lili še pridno gulila šolske klopi na fakulteti in bila močno prepričana, da jo prihodnost čaka v oglaševanju, je nekdo že vedel, da se to vendarle ne bo zgodilo. In res jo je čakala drugačna, medijska pot.

Po besedah astrologinje ima Miša tako kot Lili luno v 10. hiši. Taka oseba naj bi bila na izbranem poklicnem področju zelo uspešna ali celo zablestela.

Pred več kot desetimi leti je Lili skupaj z mamo iz gole radovednosti obiskala astrologinjo.»Izdelala je najino astrološko karto in na podlagi nje analizirala najini osebnosti. Nadvse zanimivo doživetje, saj vidiš, da te bere kot odprto knjigo. No, in potem se zgodi nekaj nepričakovanega. Astrologinja me je vprašala, ali se morda ukvarjam s čim, kar je povezano z nastopanjem, igranjem, mediji … Ni mi bilo najbolj jasno, kaj hoče povedati. Prav v tistem času sem res igrala v gledališki skupini Fantazija Drugačne Vrste na FDV-ju, a nisem vedela, kakšno zvezo ima to s čimer koli. Potem pa mi je rekla, da bom znana. Celo več, da bom slavna! Z mami sva se seveda spogledali in začeli glasno smejati, saj se nama je vse skupaj res zdelo zelo zabavno. Med smehom naju je strogo prekinila in rekla: »Nič se ne smejta, saj ima Miša Molk tudi luno v 10. hiši tako kot ti, Lili.« Seveda sem si te njene besede zelo dobro zapomnila, kdo si jih pa ne bi. Ne zgodi se ti ravno vsak dan, da ti kdo pove kaj takega. Danes, ko pogledam nazaj, še vedno ne morem verjeti, da mi je to rekla in da je imela prav: nastopanje, javnost, mediji …« pripoveduje Lili, ki je tako kot Miša svojo kariero voditeljice začela v informativni oddaji, nato pa hitro prešla v zabavne vode.

Mediaspeed

»Luna v 10. hiši pomeni, da naj bi ta položaj med drugim označeval osebo, ki bi lahko na izbranem poklicnem področju močno uspela ali celo zablestela. Če ima Miša Molk res luno v 10. hiši, ne vem, bi bilo pa zanimivo preveriti,« se smeji Lili, ki upa, da bo z Mišo lahko v kratkem o tem tudi poklepetala. »Nad astrologijo se navdušujem tudi sama in imela sem obdobje, ko sem se z njo precej zavzeto tudi ukvarjala. Ljubiteljsko, seveda. Tako sem na primer za rojstni dan presenetila svojo najboljšo prijateljico in ji izdelala osebno astrološko karto. Z delom na televiziji sem ta hobi popolnoma opustila, saj ni bilo več prostega časa, a upam, da se bom temu lahko spet kdaj posvetila,« še pravi priljubljena voditeljica.

Mediaspeed

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste