Slovenija

Koper v znamenju dobre zabave s Telemachom

N.N.
1. 7. 2015, 13.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Telemach se je odločil za prav posebno promocijo svoje nove ponudbe. Pripravljajo namreč niz prireditev, oziroma bolje rečeno zabav, ki se bodo skozi poletje odvijale po vsej Sloveniji.

Prva in to zelo uspešna se je zgodila v Kopru, kjer se je tamkajšnji Taverni plesalo, pelo in zabavalo do poznih nočnih ur.

Znani slovenski pevci navdušili

Razgreta množica obiskovalcev se je zabavala ob nastopih Trkaja, Klemna Bunderle, Alye, Natalije Verboten, Omarja Naberja, Mambo Kingsa, Samuela Lucasa, Andraža Hribarja, Matjaža Jelena, Nuše Derende, Roka Ferengije in DJ Baze. Manjkalo ni niti presenečenj. Za glasbeno je denimo poskrbela Kataya, ki se je na odru pridružila Samuelu Lucasu. Navduševala je s svojim glasom in stasom ter svojim prav posebnim smehom, ki v dobro voljo spravi vsakogar.

Sicer pa se je med obiskovalci sprehajal tudi Telemachov pajek in s pomočjo fotografij v svojo mrežo lovil tiste, ki so sodelovali v nagradni igri, v kateri so izžrebali šest telefonov. Za najmlajše in pestro animacijo pa sta poskrbela Pika Nogavička in Nodi, ki sta s svojo izvirnostjo presenetila staro in mlado.

Kot je povedala direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu Ditka Maučec, so izjemno veseli, da se je toliko ljudi ujelo v mrežo Telemachove zabave in praznovalo skupaj z njimi, saj je bila energija v Kopru odlična. In zakaj so se pri Telemachu za tovrstne zabave? » Zato, ker praznujemo novo LTE omrežje in želimo, da bi se z nami zabaval širna Slovenija. Na Telemachu smo se odločili za temeljito posodobitev obstoječega Tušmobilovega mobilnega omrežja in izgradnjo novega Telemachovega mobilnega omrežja prihodnosti LTE, ki uporabnikom prinaša novo izkušnjo s super hitrim internetom. Omrežje bomo gradili po vsej Sloveniji, zato želimo z zabavo vse sedanje in bodoče uporabnike opozoriti na pozitivne spremembe. Naročniki na obalno-kraškem območju storitve že lahko koristijo in uživajo v hitrem LTE območju, zato jim svetujemo, da se zglasijo v eni izmed naših poslovalnic , da zamenjajo SIM kartico.«

Telemachova karavana znanih glasbenikov po Sloveniji potuje z avtobusom, na katerem je tudi fotografija vesele pevsko-glasbene druščine, ki so med drugim tudi dobri prijatalji. Tak način potovanja v različne dele Slovenije je kot so povedali glasbeniki tudi zanje prav posebna izkušnja, saj je to priložnost, da se pobliže spoznajo, si izmenjajo izkušnje in se prepustijo zabavi. 

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste