Napoved

Horoskop za ponedeljek, 21. maja

W.Y.
21. 5. 2018, 06.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in boljših navodil. Nekdo vas pogreša in razmišlja o nekakšnem zbližanju z vami. Odprite se in komunicirajte.

BIK- Na poslovnem področju vam bo danes primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za naslednje dneve, ko se boste boljše počutili. Ovirala vas bo tudi luna.

DVOJČKA-Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, od izvirnih idej boste kar prekipevali, a nikakor ne naivno. S svojimi dejanji boste opozarjali nase, kombinacija planetov bo še povečala vašo kreativnost.

RAK- Dobro veste, česa si želite v partnerstvu in kaj vam pripada, k temu pa tudi ves čas stremite. Vaša vztrajnost bo občudovanja vredna, zato boste prejeli, kar si zaslužite.

LEV- Neka oseba, ki vam je zelo draga se je le začasno oddaljila, ampak ne skrbite, ker vseeno razmišlja o skupnih načrtih. Zaradi tega ne zaganjajte panike in se ne obremenjujte.

DEVICA-Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Spoznali boste, da gre po nekem ustaljenem vrstnem redu. Vse boste izvedeli, ko bo napočil čas. Večer bo v barvah romantike.

TEHTNICA- Odprite se novostim današnjega dne in skušajte poiskati kakšno modro rešitev zase, saj ste utrujeni od večnih zapletov, ki se vam nizajo že nekaj časa in vas vznemirjajo.

ŠKORPIJON-Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od ostalih. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala razigrano.

STRELEC-Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni in veliko bolj ostri.

KOZOROG- Določena zadeva bo presenečenje tako za vas, kot vašo okolico. Fizična aktivnost bo še kako dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri poslovnih dejavnostih.

VODNAR-Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še obremenjujejo, zakaj niste izpolnili vsega, kar vas bo vznemirjalo.

RIBI- Združili boste duhovna znanja in svojo odlično intuicijo. V kolikor se boste poslušali, lahko pridobite energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.

Estrada

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Zanimivosti

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan