Astronapoved

Horoskop za torek, 2. julija

N. K.
2. 7. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v biku, ob 17.50 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste zelo težko zadržali, da ne bi nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa, povedali, kar mu gre, in se o vsem skupaj tudi iskreno pogovorili.

BIK – Nekdo vam ne more dokazati, da nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu. Enkrat ste imeli srečo, kar ne pomeni, da se bo ponavljala.

DVOJČKA – Obeta se vam uspeh, tudi glede potovanja boste najglasnejši. V dobri kondiciji ste, kar vam omogoča, da se uspešno ukvarjate z dvema dejavnostma hkrati.

RAK – Spremlja vas občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po telefonskem pogovoru boste še bolj zmedeni. Vsaj začnite delo, da vas pozneje ne bi pekla vest.

LEV – Lahko ste mirni, imate podporo. Okoli vas je veliko ljudi, ki vas imajo radi. Premišljujete o delu, o nečem, kar vas čaka od jutri, a le mirno, vse bo šlo gladko.

DEVICA – Z nekom se nikakor ne morete sporazumeti. Razlog je banalen, toda nihče noče popustiti. Pazite pri delu, posebno glede denarja in pri pomembnih dogovorih.

TEHTNICA – Nehajte se vendar smiliti sami sebi, saj bo tako vaše počutje le še slabše. Nadenite si nasmešek na usta ter si privoščite obilico svežega zraka in sonca.

ŠKORPIJON – Nekaj vam ne da miru: morda občutek, da lahko še enkrat poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima. Poskrbite za zdravje, v ljubezni pa bo vsekakor pestro.

STRELEC – Osredotočite se na odnose s sodelavci, ki se zapletajo. Nekdo bo morda zavrnil druženje z vami ali pa bo zahteval več. Vsaj v ljubezni ste lahko končno mirni.

KOZOROG – Dobre novice spreminjajo vaše načrte. Zadovoljni boste, da se je zgodil preobrat, ki vas lahko umiri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami.

VODNAR – Ni razlogov, da bi se prenehali boriti v ljubezni. Lahko še najdeta skupni jezik, tudi strasti so še žive. Razumel vas bo nekdo, ki je močno čustven.

RIBI – Dobili boste več, kot ste pričakovali. Vseeno počakajte z odločitvijo. Ne bo dobro, če se odločate na podlagi enega samega dogodka. Izkažite pa svojo hvaležnost.

Estrada

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Raper Challe Salle
Dopust

Foto: Raper Challe Salle po incidentu z Zlatkom uživa v Turčiji

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?