Astronapoved

Horoskop za torek, 23. aprila

N.K.
23. 4. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v strelcu, ob 17.20 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Današnji dan lahko pomeni nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost. Težko je natančno reči, kaj se bo zgodilo, ker gre za zelo nepredvidljiv vpliv.

BIK – Bremena so težka in zahtevna, a po tem ste hrepeneli in to ste tudi dobili, le nagrade ne bo. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi.

DVOJČKA – Če dobite vsaj delno podporo sodelavcev, vam bo to v veliko pomoč, ko boste v težavah. Finančno stanje bo nihajoče, a prihodki bodo vendarle prišli do vas.

RAK – Negativen vidik današnjega dne je odpor živeti v svoji odgovornosti. Bodite previdni, da v želji po svoji svobodi dovolite tudi ljudem biti, kdor so v resnici.

LEV – Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko izražali svoje mnenje in delili izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa vztrajali pri neodvisnosti.

DEVICA – Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete navidezno napredovanje v karieri. Pazite le, da ne boste za vaše težave krivili drugih, rešujte jih sami.

TEHTNICA – Dan predstavlja točko, ko pogledate nazaj čez to, kar ste dosegli v življenju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas.

ŠKORPIJON – Še bolj bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam ter ostanite pošteni.

STRELEC – V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite na hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo.

KOZOROG – Pomembni odnosi bodo danes zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim pozorno posvetite. Dejstvo je, da boste prej ali slej morali sprejeti težko odločitev.

VODNAR – Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato še malo počakajte. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, nekoliko pa omejite stroške.

RIBI – Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa pretirano. Pri nakupih ste napeti, marsikaj vas preveč mika.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka