Astronapoved

Horoskop za petek, 19. maja

N.K.
19. 5. 2023, 06.04
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku, ob 20.48 preide v dvojčka.

ps
Horoskop

OVEN – Danes boste nekomu priskočili na pomoč povsem iz dobre volje, ne iz kakršnegakoli koristoljubja. Vse to se vam bo kmalu obrestovalo.

BIK – Dobra energija prinaša nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi.

DVOJČKA – Nekaj, kar boste sicer počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli cilj.

RAK – Opozarjajo vas tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance.

LEV – Intuicija vam govori, da je dobro tudi v prihodnje poslušati svoj notranji glas. To je čas, ko lahko delate načrte; obrodili bodo sadove in vam zagotovili napredovanje.

DEVICA – Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti.

TEHTNICA – Niste povsem ravnodušni do osebe, ki se vam je vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo prav všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.

ŠKORPIJON – Dogaja se sicer nekaj nepričakovanega, a bo vaše počutje vse boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi.

STRELEC – Tokrat ste stvari pravilno ocenili. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte.

KOZOROG – Dobili boste občutek, da lahko napredujete, iščete nove odgovore in cilje. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne zapravite kakšne dobre priložnosti.

VODNAR – Veliko boste razmišljali o svojem finančnem položaju, ki ni najboljši. Poskusite najti boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo prijatelji.

RIBI – Družinske zadeve se bodo danes znašle na prelomni točki, kar vam ne bo všeč. Poskusite zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki