"Smo dober kolektiv, razumemo se, smo sproščeni med sabo … no, omenjeni sodelavec očitno kar preveč. Zadeva je videti tako: smo na kavi, na primer, in ga kar spusti, hodi po pisarni in prdi, pač ne glede na okoliščine in prisotne, če narava zahteva, si da duška. In se zraven še pošali, najprej zdravje, potem kultura. Sicer je zelo prijeten, za hece, pomaga, timski človek, ampak tole njegovo spuščanje golobčkov postaja kar težava, z leti se tudi tozadevne vonjave spreminjajo, žal ne na bolj dišeče, da ne omenjam, kako je, kadar imamo v menzi za kosilo pasulj ali kaj drugega, kar napenja. Meni se tudi zdi, da ne gre samo za oliko, ampak s tem tudi izkazuje do nas nespoštovanje. Pogovarjali smo se že, kaj bi lahko ukrenili, sodelavka je prinesla dišeče palčke, pa se je prav on spotaknil vanje, da mu smrdijo. Ne želimo ga prizadeti, užaliti, ker smo »fajn« kolektiv, am - pak njegovih prdcev pa tudi ne bi več vohali. Kaj bi vi naredili, če bi imeli takega sodelavca?'
Mojca
Odgovore porotnikov si lahko preberete v reviji Jana, št. 9, 4. marec 2025.
