Zanimivosti

Izjemna preobrazba: kako je Anja izgubila odvečne kilograme?

Oglasno sporočilo
16. 7. 2024, 11.27
Posodobljeno: 24. 7. 2024, 11.04
Deli članek:

Danes z vami delimo navdihujočo zgodbo Anje, mamice dveh majhnih otrok, ki je kljub natrpanemu urniku uspela doseči izjemne rezultate pri izgubi teže. Že v prvem mesecu je začela izgubljati prve odvečne kilograme, in to z metodo, ki jo lahko preizkusite tudi vi!

Anja, vedno v pogonu med službo, skrbjo za otroke in gospodinjskimi opravili, je pogosto pozabljala nase. "Nič več ne telovadim, nič več se ne gibljem, nič več se ne skrbim zase. Samo tekam naokrog, delam v službi, skrbim za otroke, pripravljam hrano, perem, sušim, likam … In tako vsak dan. Zvečer, ko otroci zaspijo, na hitro pojem, kar najdem v hladilniku ali kar ostane od večerje – ob kozarcu vina, poleti pa mi paše tudi kakšen kozarec hladnega piva," je Anja opisala svoj natrpan vsakdan.

Vse se je spremenilo na prijateljičinem rojstnem dnevu, kjer je Anja doživela prelomni trenutek. "Veliko je bilo hrane, pijače, plesa, veselja in fotkanja. In potem – ŠOK! Videla sem se na slikah. JOOOOJ, nisem se zavedala, da sem tako okrogla. Res ne. Obup. Rekla sem si, da je zdaj res dovolj tega – treba bo nekaj spremeniti, nekaj narediti."

Odločila se je, da je čas za spremembo. Priznava, da ji je težko reči ne dobri domači hrani, a je bila odločena, da bo našla način, kako se spoprijeti s svojo prekomerno težo. "Če mi nekdo reče: 'Hej, prideta danes zvečer na domač pršut in sir?' sem takoj za. Ampak ne počutim se dobro. Zmanjkuje mi energije, vse težje nosim nakupovalne vrečke do stanovanja, težje grem na daljši sprehod, takrat me vse tako boli, da potrebujem še par dni, da sploh pridem k sebi. Ta moja prekomerna teža me spremlja vsepovsod."

Anjino slabo počutje je izviralo iz njenih jeter, ki so ključni organ za presnovo maščob v našem telesu. Ker je imela prekomerno težo in nezdrave prehranjevalne navade (pojedla je veliko ogljikovih hidratov, sladkorja in maščob, obenem pa je bila tudi premalo aktivna), so bila njena jetra preobremenjena. Le polno delujoča jetra pa lahko poskrbijo za učinkovito presnavljanje in razgrajevanje maščob, ki bi se sicer nabirale tako v jetrih, kot tudi na telesu. Nastopil je čas, da jih podpre in si s programom uravnoteženega hujšanja, zagotovi tudi svojo sanjsko postavo.

Kako je Anja premagala te izzive in kakšne so bile njene skrivnosti do uspeha? Berite naprej in odkrijte, kako je lahko tudi vaša pot do bolj uravnoteženega in zadovoljnega življenja sedaj na dosegu roke!

Poskusiti ni greh, pravi Anja

Vse se je spremenilo, ko je srečala prijateljico iz otroštva, ki ji je predlagala, da se vključi v program hujšanja z Liverin Slim. »Potek shujševalnega programa mi je razložila na tako lep in preprost način, da preprosto nisem mogla reči ne,« nam je o prelomnem trenutku, ko se je odločila za spremembo, zaupala Anja.

Zakaj izbrati program hujšanja z Liverin Slim? Ker ponuja celovito rešitev 3 v 1, ki vam pomaga doseči vašo sanjsko postavo!

  1. Naravna pomoč: Liverin Slim vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, ki podpirajo vaša prizadevanja pri izgubi teže.
  2. Spodbuja uravnotežen življenjski slog, ne odrekanje in stradanje: Pozabite na odrekanje in lakoto. Program temelji na preverjenih dejstvih in spodbuja zdrav življenjski slog, ki ga boste sprejeli z odprtimi rokami.
  3. Strokovna podpora: Certificirani nutricionisti in trenerji so pripravili vadbeni in prehranski program, ki vam nudi podporo in nasvete, ki jih potrebujete na svoji poti do doseganja svoje sanjske postave.
  4. Prehranski načrt: Ob nakupu prejmete 1-mesečni prehranski načrt za uravnoteženo hujšanje, ki je pripravljen s strani certificirane nutricionistke Katje Vizjak, enostaven za sledenje in temelji na lokalnih sestavinah.
  5. Načrt treningov: Prav tako ob nakupu prejmete vadbeni program vaj za moč, ki jih je pripravila certificirana osebna trenerka in jih lahko izvajate kar doma, brez potrebe po dragih članarinah za telovadnice.
  6. Preverjena kakovost: podjetje Sanofarm že 20 let lekarne in specializirane trgovine oskrbuje z izdelki vrhunske kakovosti, ki vsebujejo naravne sestavine rastlin iz alpskega bazena.
  7. Dovoljene občasne pregrehe: Program je zasnovan tako, da omogoča občasno pregreho, kar vam pomaga ohranjati dolgoročen uspeh in zadovoljstvo.

Ne odlašajte – začnite svojo preobrazbo z Liverin Slim še danes in odkrijte, kako enostavno je lahko doseči in ohraniti zdravo postavo!

Kako je Anja že v prvem mesecu dosegla vidne rezultate pri izgubi kilogramov?

Anja je zastavila jasen cilj: izgubiti 0,5 kg na teden, kar je približno 2,5 kg v 30 dneh. "Iz jedilnika sem odstranila bel kruh, testenine iz bele moke in sladkor. Jedla sem tri uravnotežene obroke na dan, sledila jedilniku iz programa hujšanja z Liverin Slim in si enkrat na teden privoščila hrano in pijačo za dušo v zmernih količinah," pravi Anja.

Hujšanje brez odrekanja - Anjini obroki v prvem mesecu.

Vsak večer pred spanjem je vzela 3 tablete Liverin Slim, ki so ji pomagale premagovati občutek lakote in olajšale začetne spremembe pri spremembi življenjskega sloga. Po tem je še pol ure izvajala vaje za moč, med vikendi pa je hodila na daljše sprehode (3-4 ure). Zjutraj je pila osvežilne zelenjavno-sadne sokove, ki so jih oboževali tudi njeni otroci in mož. Sliši se zelo enostavno, kajne? Saj tudi je.

Pridružite se Anji in dosežite svoje cilje z Liverin Slim tudi vi!

S celovitim programom 3 v 1, ki vključuje Liverin Slim, prehranski načrt in načrt treningov, boste tudi vi lahko dosegli želene rezultate pri hujšanju. Podprite svoje telo z naravnimi sestavinami, ki spodbujajo uravnotežen način življenja in omogočajo varno ter postopno izgubo kilogramov. Ne odlašajte – začnite svojo preobrazbo še danes!

Uravnotežen način hujšanja z celovitim programom Liverin Slim.

Predstavljajte si …

… da vaša jetra delujejo optimalno, učinkovito razgrajujejo maščobe in preprečujejo njihovo kopičenje v telesu. Z Liverin Slim to postane resničnost. Toda POZOR – tudi prehitra izguba teže lahko obremeni jetra. Zato je pomembno, da se učinkovitega hujšanja lotite postopoma in z ustrezno podporo. Liverin Slim pomaga varno in učinkovito doseči vaše cilje, saj sestavine iz njegove originalne formulacije spodbujajo delovanje in podporo jeter, hkrati pa podpre presnovo maščob in izgubo telesne teže, vključujoč povečanje občutka sitosti. Celovit program hujšanja z Liverin Slim pa vam pomaga, da končno dosežete rezultate, ki vam jih bodo vsi zavidali.

Liverin Slim pomaga z močjo narave:

  1. Podpora jeter

Boldovec (Peumus boldus Molina) podpira delovanje jeter in njihovo zdravje.*

  1. Povečanje sitosti in zmanjšanje telesne teže

Izvleček fukoidana iz morske alge Fucus vesiculosus L. pripomore k povečanju občutka sitosti, zmanjšanju energijskega vnosa in zmanjšanju telesne teže.*

  1. Izboljšana prebava in presnova maščob

Regrat (Taraxacum campylodes sin. Taraxacum officinale), indijska tamarinda (Tamarindus indica L.) in repinec (Arctium lappa L.) pripomorejo k boljši splošni prebavi in presnovi maščob.

  1. Zaščita celic

Izvleček fukoidana iz morske alge Undaria pinnatifida (Harvey) Suringar sin. Alaria pinnatifida Harvey, ščiti celice in tkiva pred posledicami oksidativnega stresa; še posebej v primeru izpostavljenosti stresu, konzumaciji alkoholnih pijač, izpostavljenosti škodljivim dejavnikom iz okolja.*

*trditve EFSA (Evropska agencija za varnost hrane)

Okvir: Liverin Slim je izdelek iz linije izdelkov Liverin. Liverin Forte že 18 let navdušuje uporabnike vseh starosti in velja za št. 1 med izdelki za jetra v lekarnah*.

Nad celovitim programom hujšanja z Liverin Slim so navdušeni mnogi uporabniki. Pridružite se jim tudi vi.

Liverin Slim: Vaša pot do vitkejše postave in boljšega počutja

Predstavljajte si, kako samozavestno se boste počutili, ko boste brez skrbi nosili lahka poletna oblačila, se počutili zadovoljno v svoji koži in bili kos vsem poletnim avanturam! Ne odlašajte – začnite svojo pot do vitkejšega in bolj zdravega telesa že danes! Naročite Liverin Slim zdaj in se preobrazite že v tem poletju!

POZOR: na voljo samo še 500 shujševalnih tretmajev!

Na povezavi >>> TUKAJ si zagotovite CELOVIT PAKET ZA HUJŠANJE, ki vsebuje:

  1. 3x izdelek Liverin Slim (skupaj 270 tablet) za priporočljivo 3-mesečno kuro,
  2. program vaj za trebuh, noge in zadnjico, ki ga je za vas pripravila certificirana osebna trenerka,
  3. 1-mesečni jedilnik za hujšanje (zajtrk, kosilo, večerja), ki ga je za vas pripravila diplomirana športna managerka in certificirana prehranska svetovalka Katja Vizjak.

Izberite Liverin Slim in začnite svojo pot do boljšega počutja in vitkega telesa že danes!

*IQVIA (2024).

Estrada

plesničar, sandi, manja, tiktok
Nikoli nisi prestar

Manja in Sandi, najbolj zabavna 'starca' slovenskega TikToka

Camilla, bivši mož
Poseben večer

Kraljica Camilla in bivši mož ponovno združena

Nicole, Liam
Razkrila novico malo po poroki

Rod Stewart bo zopet dedek!

profimedia-0497566897
Sveže zaročena

Jason Statham in Rosie Huntington Whiteley uživata v Grčiji

Rok Piletič
Vragolije

Roka Piletiča zaradi kraje obiskala policija

martina ipsa
Skupaj z ženo

Martina Ipša zapušča Slovenijo in se seli na Irsko

Zanimivosti

steklokeramična plošča
Brezmadežna kuhinja

Nasveti in triki za čisto steklokeramično ploščo, brez prask

dide
Raper Dide?

Začel v Liverpoolu, pristal v Mariboru: kdo je 27-letni Sheyi Ojo

1
Zanimivosti

Veličastni finale v kraljestvu Zlatoroga krona zlate sezone

Mladinsko_Inga_Remeta_Lo_res_005
Zanimivosti

Nova sezona, novi izzivi

2024-08-28 Triglav - Osvežitvena vožnja-75
Zanimivosti

Velikani vožnje zavzeli prestolnico

etienne-girardet-chp1ITgplkA-unsplash
Zanimivosti

Zakaj v Sloveniji ne najdemo kosmičev za zajtrk iz serije Prijatelji?