Zanimivosti

Našli smo modele superg, brez katerih si ni mogoče zamisliti te pomladi

Oglasno sporočilo
12. 4. 2023, 12.17
Posodobljeno: 19. 4. 2023, 12.20
Deli članek:

Veste, kaj povezuje najbolj priljubljene, ležerne in hkrati brezčasno elegantne stajlinge, ki jih vsi obožujemo s prihodom pomladi?

Ne glede na to, ali govorimo o elegantni obleki, športnem stajlingu ali kombinaciji priljubljenih hlač in srajčki – bele superge bodo popoln modni dodatek, zaradi katerega bodo vaše modne kombinacije dobile pravo mero svežine in chic stila. Modeli, ki so prav to pomlad v trendu, so popolno beli oziroma z minimalnim dodatkom barv. Prav v Deichmannu pa smo našli najlepše modele te sezone za celo družino.

Elegantne bele superge za dame

Prav te dni so v Deichmann prišli novi modeli superg iz nove kolekcije vodilnih svetovnih blagovnih znamk. Izbor je zelo velik, poudarek pa je na čistih, minimalističnih in neskončno elegantnih belih modelih. Blagovne znamke, kot so adidas, Nike in Puma so glavne pri določanju trendov, zato nas je še posebej razveselilo dejstvo, da smo prav takšne trendne modele našli na poličkah Deichmanna.

Če boste to pomlad tudi sami preizkusili ta trend in vseeno želite to neskončno belino novih superg premostiti z vsaj malo barve, imamo dobre novice za vas. V tem trenutku so med najbolj iskanimi prav modeli belih superg s poudarjenimi minimalističnimi dodatki v najbolj živahnih barvah.

V Deichmannu boste našli modele s poudarki v neonskih, pisanih, hologramskih niansah, pa tudi takšne s pentljami, zaponkami in drugimi dodatki – kot nalašč za pomlad! V ponudbi lahko poiščete tudi zanimive modele superg blagovnih znamk Graceland, Bench in Venice, ki prinašajo trende po najbolj ugodnih cenah.

Najlepše superge za moške

Tudi Deichmannova ponudba za moške prinaša pravo poslastico za vse, ki obožujejo športni, urbani stil. Vsi moški, ki v svojem dnevnem videzu rajši izbirajo superge, zagotovo že razmišljajo o nakupu novega pomladnega modela. Če pri tem iščejo elegantne, prefinjene in brezčasne modele, ki jih bodo z lahkoto kombinirali ne glede na priložnost, potem so na voljo številni športni modeli belih superg vodilnih svetovnih blagovnih znamk.

V Deichmannu nas je tudi to pomlad pričakala najboljša ponudba trendnih modelov s širokim naborom velikosti in prav tako kot v ženski kolekciji, boste tudi tu lahko izbirali med popolnoma belimi supergami in takšnimi, ki imajo vgrajene zanimive barvne kombinacije.

Na police Deichmann trgovin so prišli najlepši pomladni modeli tako trendnega in iskanega modnega dodatka za ženske in moške. Bele superge vaše priljubljene blagovne znamke boste v Deichmannu našli po privlačnih cenah, ponudba je pa tudi tako široka, da se bo nekaj našlo čisto za vsakogar. Raziščite ponudbo na uradnih spletnih straneh in uživajte v elegantni, udobni pomladi. Vabljeni tudi v Deichmannove poslovalnice po celi Sloveniji.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste