Mojca Trnovec, ki jo poznamo tudi iz šova Mali šef, pripravlja okusna telečja jetrca, ki gredo za med. Pravi, da jih poskusijo prav vsi.
Letošnje pomladi smo še toliko bolj veseli, saj smo lahko z ramen odvrgli vsaj del epidemiološkega bremena prejšnjih let ter v pričakovanju Odprte kuhne brez ovir obiskovali najljubše obedovalnice, jedli rogljičke kar zunaj in se znova posvetili načrtovanju nam tako ljubih in znova bolj sproščenih druženj na Pogačarjevem trgu. Še zlasti živahno in glasbeno je bilo ob odprtju nove, že 10. sezone, za kar je na odprtju poskrbel DJ Udo Brenner. Poleg njega pa ni manjkalo znanih imen, ki so se prepustili prepletom okusov. Med drugim sta mimoidočim postregla tako voditelj kviza Vem Anže Zevnik kot tudi žirantka šova Mali šef Mojca Trnovec. Skratka, okusno in še luštno!
M24.si
Pred devetimi leti sta Alma in Lior Kochavy zasnovala Odprto kuhno kot platformo za predstavitev gostinskih ponudnikov in kot generator sprememb na domači kulinarični sceni.
Alesh Maatko
Ko okusimo barviti svet Orienta, je tako, kot da bi se z ene najzanimivejših ulic v Ljubljani teleportirali v prijeten ambient orientalske okrepčevalnice.
Alesh Maatko
Velika ponev, polna vsega dobrega. Le kdo ne bi pokusil prave španske in tradicionalne paelle.
Alesh Maatko
Odprta kuhna s pestro in kakovostno ponudbo združuje kulinarične zanesenjake ter sladokusce od blizu in daleč.