Zanimivosti

Nagradna igra z i9 informirana steklenica

N.N.
18. 8. 2015, 12.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Salomon.si je v sodelovanju z i9 INFORMIRANA STEKLENICA, facebook prijateljem pripravil nagradno igro, kjer si lahko prisvojite i9 INFORMIRANO STEKLENICO. Vse kar morate storiti je, da na facebook strani salomon.si všečkate sliko in rešitev zapišete v komentar. Klik, klik do nagrade.

»salomon.si in i9 INFORMIRANA STEKLENICA« igra poteka od torka 18.8. do četrtka 20.8.

Spremljaj salomon.si facebook stran od torka in vse do četrtka, saj bomo vsak dan poskrbeli za zabavno igro. Vse kar morate storiti je, da všečkate sliko, najdete rešitev in rešitev zapišete v komentar. Vsak dan bomo izžrebali nekoga, ki bo v komentar napisali pravilni odgovor.

Nagrajenec bo prejel i9 INFORMIRANO STEKLENICO. Upoštevali bomo vse komentarje, zapisane do 23:30 ure. Nagrajenci bodo o izidu obveščeni naslednji dan. 

Zakaj je i9 informirana steklenica več kot steklenica?

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »salomon.si in i9 INFORMIRANA STEKLENICA«

Srce i9 steklenice je unikaten informiran TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te skrbno izbrane informacije se na informacijski čip prenašajo s pomočjo orgonskih topov oziroma sevalnikov. Tako informirana steklenica vodo informira, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čemer se spremenijo tudi lastnosti vode.

Ob zaužitju informirane vode, se informacije prenesejo tudi na celice v našem telesu. Celice to razumejo kot določen ukaz. In ta ukaz se pokaže na izboljšanju počutja – tako na primer premagujemo stres in vitaliziramo svoje telo. Najpomembnejše pa je, da pijemo “živo vodo”. In takšna voda ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline.

i9 steklenica dokazano izboljša energijsko stanje vode, poveča biopolje in zmanjšuje stres. i9 informirana steklenica je narejena iz kakovostnega stekla, ki je kot naravni material odlična, zdrava in naravi prijazna alternativa plastenkam.

Kako lahko s pitjem ŽIVE vode vplivate na nivo svoje energije, dobro počutje in manjši stres?

Sodobni postopki obdelave vode, sistemi distribucije, onesnaženje, stres, slaba prehrana (to je le nekaj izmed vseh dejavnikov) povzročajo destrukturirano (mrtvo) vodo, ki je izgubila svojo naravno vitalnost, sposobnost samoočiščenja in antibakterijsko delovanje.

To pomeni, da mora imunski sistem te poškodbe odpraviti, s čimer porablja zaloge energije. Naše telo potrebuje ŽIVO VODO. Če jo ne dobi, jo naše telo samo revitalizira in oživi, pri tem pa porabi energijo, sicer namenjeno samozdravljenju telesa, homeostazi v celicah in ohranjanju ravnovesja. Zato smo pogosto utrujeni in podvrženi boleznim.

Postopek informiranja pomaga vračati strukturo vode v svoje naravno (živo) stanje. Pitje informirane vode pomaga našemu telesu obnoviti zaloge energije, zato se počutimo okrepljeni in napolnjeni z energijo.

Barvna terapija

Voda v obarvani steklenički, ki je izpostavljena soncu, absorbira pozitivne vibracije tiste določene barve. To je osnovno načelo kromoterapije. i9 informirana steklenica je na voljo v 8 barvnih odtenkih in kombinaciji osnovnih čakra barvah.

S pomočjo na tisoče skrbno izbranih informacij (pozitivnih vibracij) lahko resnično izkusite čudovite dobrobiti, ki nam jih je omogočila narava.

Garancija

i9 informirana steklenica ima doživljenjsko garancijo na delovanje in se z leti ne spremeni. Tehnologija Poznik je temelj 30 letnih raziskav in za le te dosežke so prejeli več kot 90 mednarodnih nagrad in priznanj.

Dokazano deluje in zato, v kolikor z nakupom ne bi bili zadovoljni, vam podjetje Medis-M d.o.o., Slovenija v 30 dneh od nakupa ob vračilu izdelka povrne denar.

Za več informacij o izdelku obiščite http://i9bottle.si ali facebook stran.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste