Poroka

Tekmovalko Survivorja bo poročil Miran Stanovnik

Teja Pelko
10. 5. 2017, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Simona je že nekaj let srečno zaljubljena v Jerneja Agreža, letos poleti pa bosta dahnila večni da. Vendar ne v soboto, kot to naredi večina parov, ampak v nedeljo.

osebni arhiv
Podpis Simona je bila prepričana, da bosta z Nejcem srečno živela skupaj do konca svojih dni brez poroke, saj je ni nikoli načrtovala ali potrebovala

Netipična nista bila samo pri izbiri dneva, ampak tudi prstanov. Odločila sta se namreč za lesena.

Njuni poti sta se sicer prvič prekrižali leta 2009 na treningu z reševalnimi psi. Ona je trenirala v Brežicah, on pa v Novem mestu, sta pa ekipi pogosto trenirali skupaj. »Na enega izmed treningov je prišel tudi redkobeseden tetoviran dolgolasec z aljaškim malamutom. Ko smo čakali, da eden od reševalskih kolegov zaključi iskanje, sem ga začela žensko 'firbčno' izpraševati, kaj počne. Ugotovila sem, da ima pri 25 letih opravljena dva dodiplomska študija in da se trenutno ukvarja z magisterijem, kupom delavnic za mlade, glasbo ... Moja ušesa so bila iz sekunde v sekundo bolj napeta in hitro sem ugotovila, da stoji poleg mene izjemna oseba ... in takšna je še danes. (smeh) Med mojim dopustom v Survivorju je na primer poleg svojega dela v celoti prevzel moje posle, skrbel za štiri pse in medtem 'mimogrede' še doktoriral,« je povedala Simona.  

Luka Rudman
Simono in Jerneja druži zelo veliko stvari. Oba se med drugim ukvarjata z reševalnimi psi.

Poroka bo v nedeljo 

Večno zvestobo si bo par obljubil na julijsko nedeljo. »Sobota je za najine najbližje zelo neprimeren dan, saj je med njimi kar nekaj glasbenikov, tonskih tehnikov in podobno, zato so v soboto zvečer pogosto zasedeni. In ker iz poroke ne želiva delati cirkusa in zahtevati prehudih prilagoditev gostov, sva se z veseljem odločila za najino posebno nedeljo,« je dejala Simona. Poroka tudi glede hrane ne bo tradicionalna. »Goste bova povabila na preprost piknik in v takšnem stilu bo tudi hrana. Čevapčiči, pivo in veliko dobre volje,« je razkrila načrte.

Večni da bosta dahnila na idilični lokaciji ob reki Krki, ki zavzema velik del njunega vsakdana. »Ob njej in na njej preživiva skoraj vsak dan v letu in edino prav je, da tudi ta dan,« je izbiro kraja pojasnila Simona. Koliko svatov bosta imela, še ne vesta, saj vabila še niso prišla na vrsto. Trenutno vesta le to, da sta takrat prosta, pa tudi Miran Stanovnik, ki ju bo poročil. Z njima bodo drugače najbližji prijatelji, družinski člani in sodelavci. Survivorko pa čaka še izbira poročne obleke.

osebni arhiv
Oba sta tudi navdušena suparja.

»Moja obleka še ni izbrana, saj sem ravno v iskanju dovolj nore šivilje, ki bo razumela vse moje piknik poročne želje. (smeh) Če se med bralkami najde takšna, bom vesela njenega klica. Ženin pa se bo oblekel kar sam. Na najini poroki bo veljala prepoved elegantnih oblačil, ki se je bova tudi midva držala,« je povedala Simona. Prstana pa sta že izbrala. Odločila sta se za lesena. »Oba imava zelo rada naravo in odločitev o lesenih prstanih se je porodila že zelo zgodaj. Nejca, ki se veliko ukvarja tudi z obdelavo lesa, sem celo nekaj časa nagovarjala, da ju izdela sam. No, na koncu sva delo vseeno prepustila strokovnjakom.«

Z Nejcem se bosta podala tudi na medene tedne, vendar šele po zaključku sezone supanja. V ta namen sta rezervirala že pasjo varuško, Nejčevo sestro Ano. Kam točno jo bosta mahnila, še ne vesta. Izbranih imata nekaj medenih destinacij za deskanje, končna odločitev pa bo verjetno padla šele po poroki. Razmišljata tudi o naraščaju – a ne v človeški podobi. »O dvonožnem naraščaju za zdaj razmišlja samo najina okolica. Edini naraščaj, o katerem resno razmišljava, pa ima štiri noge,« je v smehu še dejala Simona.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste