Estrada

Japonski teden v šovu Gostilna išče šefa

nn
5. 10. 2015, 17.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tomaš in Grega sta se v sklopu tedenskega spoznavanja različnih kultur in kulinarike podala na Daljni vzhod. Kmalu sta spoznala, da se skrivni vrtiček iz dežele vzhajajočega sonca skriva že v sosednji Avstriji, kjer sta našla navdih za nov tedenski izziv.

Aljoša Kravanja / POP TV
Gledalci lahko japonske jedi tega tedenska izziva poskusijo v Gostilni pri šefu to sredo med 13.00 in 18.00!

Na farmi sta tekmovalca spoznala govedo Wagyu, ki izvira z Japonske, kilogram mesa pa stane celo premoženje. Tomaš in Grega sta se preizkusila tudi v tradicionalni masaži – ja, masaži in pripravi tega posebnega goveda. Sledil je sprehod po čarobnem japonskem vrtu in čisto pravi obred japonske čajanke.