Estrada

Poglejte, kje so se zabavale te lepotičke!

K.S.
3. 2. 2015, 11.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Bile so na 'novem začetku' velikega slovenskega benda, ki je napolnil Rdečo dvorano v Velenju. Poglejte si, kako je potekal večer v znamenju pristnega slovenskega rocka!

Kaj se je dogajalo v Rdeči dvorani, pa si lahko pogledate spodaj!

Šank rock so nastali leta 1982. Po več kot uspešni glasbeni poti, ki so jo zaključili leta 2010, so se, z 'najboljšo frontno linijo' do danes, leta 2014 vrnili na glasbeno sceno – sprva za ekskluzivni nastop na prireditvi Pivo in Cvetje v Laškem, kjer se jim je kot gost na odru pridružil zvezdnik svetovnega formata, kitarist Steve Stevens. Po koncertu so bili občutki članov zasedbe in odzivi javnosti tako pozitivni, da šankrockerji niso potrebovali veliko razmišljanja o nadaljnji poti. Prva njihova stvaritev je bila skladba 'Restart', ki so jo izdali konec lanskega leta, ko so uradno najavili novo poglavje Šank rocka. Šank rock danes sestavljajo MatjažJelen (vokal), BorZuljan (kitara), CvetoPolak (bas kitara), RomanRatej (bobni) in Sašo Gačnik – Svarogov (klaviature).

Skupini Šank Rock lahko sledite tu! 

Tik pred iztekom starega leta so Šank rock nastopili pred domačim občinstvom – 27. decembra so pripravili nepozaben koncert v Rdeči dvorani v Velenju, ki so jo, kot se za rockerje njihovega kova (in staža) tudi spodobi, napolnili do zadnjega kotička. Občinstvo je dihalo z njimi od prvega do zadnjega takta, Šank rock pa so dokazali, da imajo energije, talenta in entuziazma še veliko!

Videospot za skladbo 'Restart' so Šank rock posneli na decembrskem koncertu v Velenju. 'Live' video prikazuje Šank rock tam, kjer se počutijo najbolje: na odru, z instumenti v rokah, v soju luči in pred številnim občinstvom; pred polno dvorano, ki čuti in diha z njimi. Vsi obiskovalci koncerta so se ob koncu strinjali, da so Šank rock edinstven band, ki je slovenski glasbi dal že veliko in ji bo hkrati dal še veliko več. Videospot je nastal v produkciji Viastudia, za montažo je poskrbel Uroš Raztresen, za režijo pa kar Šank rock sami (Cveto Polak in Šank rock).
Šank rock so na velenjskem koncertu pripravili tudi prav posebno srečanje s svojimi oboževalci, kar bo postalo stalnica njihovih koncertov. Za fane pa tudi z videospotom pripravljajo prav posebno akcijo: vse, kar morate storiti je, da si ogledate videospot, obiščete facebook stran skupine Šank rock in spremljate njihove objave – če se najdete v spotu, vas čaka prav posebno presenečenje!

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste