Pred dnevi dobil sina

Ves prezebel do kosti v topel objem družine

Rok Maver in Tina Ramujkić
22. 3. 2022, 18.31
Deli članek:

Priljubljenemu glasbeniku Gašperju Riflju se zadnje čase nasmihajo same lepe novice. Pred dnevi je že drugič postal očka, zdaj pa predstavlja tudi svojega novega glasbenega otroka, pesem Še vedno sanjam s tabo, kjer je moči združil z igralko Vesno Kuzmič.

ROK MAVER
Gašper pravi, da je skladba Še vedno sanjam s tabo na neki način njegov novi otrok, kar se je lepo povezalo z rojstvom drugega sina Frana.

Vedno nasmejani glasbenik iz Dolenjske je zadnje čase še bolj nasmejan, čeprav ne skriva, da je za njim tudi kakšna neprespana noč.

Pred dnevi je Gašper v topel dom iz porodnišnice pripeljal svojo partnerico, plesno zvezdo Majo Geršak, in njunega drugega sina Frana. »Prišla sta v soboto in po pravici povedano se še malo lovimo ter iščemo nov skupni družinski ritem. Prva noč je bila malo neprespana, a že drugo smo kakšno uro več spali. (smeh) Zdaj sem si vzel nekaj tednov prosto, saj želim prve tedne preživeti v krogu družine in uživati v skupnih trenutkih. Z veseljem in hvaležnostjo sprejemam vse, kar se dogaja,« je priznal Gašper. Ime za drugega sina sta iskala dlje kot za prvega, Brina. »Z Majo sva kar dolgo razmišljala o imenu svojega drugega sina. Ime Fran je prišlo po naključju, ko sem za faks delal projektno nalogo, kjer sem pregledoval svoje družinsko drevo in opazil, da je po očetovi strani veliko Francev in Frančišk, zato sem iz tega potegnil vzporednice, in prišel je Fran, ki je všeč tako meni kot Maji.«

Rok Maver
V videospotu za pesem Še vedno sanjam s tabo je moči združil z igralko Vesno Kuzmič.

POLEG DRUŽINE ŠE KARIERA, NOVA PESEM IN VIDEOSPOT

Gašper je tudi eden tistih estradnikov, ki dobro usklajuje družinsko življenje z delom in kariero. Prav včeraj je izdal novo pesem z naslovom Še vedno sanjam s tabo. »Gre za pesem, kjer sem postavil v ospredje odnos med dvema, ko se po nekaj letih zveze izgubita in ne najdeta več iskre, ki je bila nekoč. Zdi se mi, da veliko ljudi živi z nekom zgolj zaradi navade, morda kakšnih materialnih razlogov, in s to pesmijo sporočam, da izgubiti se v odnosu ni nič narobe. Včasih je celo koristno, da se še dodatno povežemo in napredujemo. Za uspešno zvezo je treba delati, graditi, rasti, v to sem prepričan.« Za novo pesem je posnel tudi videospot, v katerem se mu pridruži igralka Vesna Kuzmič.

»Ko sva z režiserjem in snemalcem Rokom Mavrom iskala igralko, je bila Vesna ena izmed prvih, ki sem jih želel v videospotu. Poklical sem jo in na moje veselje je pristala v sodelovanje. Vesno izjemno cenim, spoštujem in vesel sem, da je prav ona v spotu. Snemanje je bilo ... hm, zelo zanimivo in blazno mrzlo. (smeh) Stanovanje, kjer smo snemali, ni bilo ogrevano, zato naju je z Vesno prezeblo do kosti. Zgodila pa se je tudi precej zabavna scena, ko smo snemali kadre v kadi z Vesno. Zapletlo se je, ko se je Vesna v rdeči obleki ulegla v kad in je ta spustila barvo, voda je naenkrat postala rdeča, kar je bilo na kameri videti kot kri. Spomnili smo se, da lahko to rešimo z mlekom, zato smo dva litra zlili v kad in dobili lepo rožnato barvo. V tem sicer ni nič nenavadnega, če Vesna ne bi bila veganka. Namakali smo veganko v mleku. (smeh) Vesna je sicer to kot profesionalna igralka brez problema storila,« je še priznal Rifelj.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov