Goste bodo razvajali z ostrigami, izbranimi vini, najboljšimi čokoladami in istrskimi specialitetami.
Za degustacijo izbranih vin ob strokovnem vodstvu bodo med drugimi skrbeli Movia, Marjan Simčič, Istenič, Skerk in Vinakoper. Kuharske skrivnosti pa se bodo dogajale pod prsti kuharskih mojstrov - članov Jeunes Restaurateurs d'Europe pod taktirko Tomaža Kavčiča (Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono).
Ljubitelji hrane bodo lahko poskušali ostrige Selecta, piranskega brancina, deviško olivno olje Lisjak in Mate Extra Virgin, čokolade Chox, pršut Komel Selection in pršut Dall'Ava (San Daniele).
Sicer se bodo na plaži dogajale še druge stvari. Za magičnost večera bodo poskrbele tradicionalne tajske maserke na plaži, D.J. Andrea Fracasso in D.J. Gaps & Lovro Ravbar na saksofonu, izvajali pa bodo še sprostilne tehnike TAI CHI in body painting. Dogodek vključuje vstopnino.