Kruta smrt

Zadnje slovo od komaj 18-letne Kristine in njenega otroka

R.T.
27. 2. 2017, 09.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kdo je bil oče otroka, ki ga je pod srcem nosila Kristina, bo pokazal test očetovstva, rezultati naj bi bili znani v kratkem.

STA
Fotografija je simbolična.

Še zadnjič se bodo danes bližnji poslovili od 18-letne Kristine, ki ji je minuli teden kruto sodil njen nekdanji fant David. V vozilu in pred domačim blokom jo je zabodel z nožem več kot 60-krat. Kristina in Davidom sta imela zelo burno razmerje od četrtega razreda osnovne šole. V zadnjih letih je bil njun odnos poln nasilja, David naj bi se večkrat fizično znesel nad  dekletom. Zaradi tega si je prislužil leta 2015 tudi prepoved približevanja, saj se Kristini ni sme približati na manj kot 300 metrov. 

Strta Kristinina mati je povedala, da družina storilca vse do tega dne ni stopila v stik z njo. Kristina je bila noseča dva meseca, po materinih besedah z nekoliko starejšim arhitektom. Ki pa je, kot smo poročali, izjave o otroku, ki naj bi ga pričakoval s Kristino, ovrgel. "Kakšen otrok! Nisva imela nikakršnega odnosa. Površno sva se poznala in je že dlje časa nisem videl."

Medtem pa žrtvini prijatelji trdijo, da David in Kristina nikoli zares nista prekinila stikov. Tako obstaja možnost, da je David ubil svojega otroka. Kdo je bil oče otroka, ki ga je pod srcem nosila Kristina, bo pokazal test očetovstva, rezultati naj bi bili znani v kratkem. Kristinina mati sicer trdi, da se Kristina z Davidom, ki je bil nasilen do nje, ni več videvala.

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?