Horoskop

Horoskop za ponedeljek, 24. septembra

W.Y.
24. 9. 2018, 07.06
Posodobljeno: 24. 9. 2018, 09.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite svetu in poiščite mesto, ki si ga zaslužite. Pod vplivom čustev boste svet doživljali nejasno.

BIK - Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše poslovne odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki meri.

DVOJČKA - O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo čisto vseeno.

RAK - Lotili se boste nečesa zahtevnega, da bi izboljšali svojo finančno situacijo. Sami sebe boste presenetili z vztrajnostjo in organiziranostjo, pa tudi uspeh ne bo izostal.

LEV - Sijali boste od pozitivne energije, dobre volje in priložnosti. Pomembno bo, da se boste postavili zase in za tiste reči, ki so vam blizu in vas osrečujejo.

DEVICA - Ko boste pomagali pri neki malenkosti, boste ugotovili, da se v vaši bližini nahaja zelo atraktivna, a tudi nekoliko skrivnostna oseba. Radovednost vam ne bo dala miru.

TEHTNICA - V današnjem dnevu vas čaka nekaj obremenitev. Opraviti imate z osebo, ki vam je že doslej pokazala več različnih obrazov. Morda je čas, da se umaknete in se začnete odločati po svoje.

ŠKORPIJON - Kovali boste načrte prihodnosti. Toda zadeve se bodo kmalu spremenile. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Po drugi strani je res, da se sreča skriva na strani pogumnih.

STRELEC - Danes boste na področju službe v polnem teku. Vedno ste na lovu za novimi idejami. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to izrazito pozna na vaši samopodobi.

KOZOROG - Česar se boste danes naučili, tega dolgo ne boste pozabili. Ogreli se boste za nove projekte, ki vam bodo vlili dodatne delovne energije, zato boste tudi v domačem okolju veliko bolj dobre volje in prijetnega razpoloženja.

VODNAR - Ne boste se mogli diplomatsko izvleči iz navskrižja med poslovnimi in zasebnimi interesi. Ljubljena oseba bo tokrat nepopustljivo zahtevala svoje.

RIBI - Na poslovni poti se vam bo odprla ugodna priložnost. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Sprostile vas bodo prijetne radosti v naravi.

Estrada

čuki, jože-potrebuješ
Intervju: Jože Potrebuješ

"Pijanščine že od nekdaj ne razumem in s tem, da grem komu na živce, nimam težav"

VR AKTUAL - LMSP ODDAJA 3 - FOTO Jaka Zorman (36 of 58)
Last minute sanjska poroka na Aktualu

Lupljenje krompirja, zavezovanje vezalk in trije plesni izzivi

nina puslar
Izvajalka s skoraj 300 tisoč sledilci

Nini Pušlar ne manjka oboževalcev, kjer koli že nastopa

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

darja gajsek
Uživa, ko poje skupaj s publiko

Vili Resnik: "Želim si dočakati sto let!"

ana-petrič
Naročen poizkus diskreditacije

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega 'fishinga'

Zanimivosti

botoks1 shutter
Instagramov obraz

Najstnice polnila naročijo na spletu in si jih vbrizgavajo kar same

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!