Astro

Različni astrološki znaki, različne poti do obilja

Neja Kralj
26. 6. 2024, 17.20
Deli članek:

Vseeno je, kaj si želimo: bogastvo, uspešno kariero, srečno ljubezensko zvezo ali avanturistična potovanja – k sebi lahko privabimo karkoli.

Profimedia
/

Pomembno pa je, da vemo, kako v zakonu privlačnosti izkoristiti prednosti svojega nebesnega znamenja, da bi želeno še hitreje prišlo do nas.  Zbrali smo napotke astrologov, na vas pa je, da jih preberete in upoštevate vse tisto, kar bi vam lahko koristilo in polepšalo življenje.

OVEN
Vaš entuziazem je neskončen, izjemen pogum pa vam omogoča, da pri zastavljenih ciljih vztrajate, dokler jih ne uresničite. Ker pa ste tudi eno najbolj nestrpnih znamenj, le pazite, da stvari ne prehitevate oziroma ne uporabljate bližnjic, ki vas lahko zavedejo v napačno smer.

BIK
To znamenje je poosebljena dobrota in predanost, kar pomeni, da ste idealen kandidat za uporabo zakona privlačnosti. Ko razmišljate o tem, kaj si želite, ne ostanite samo pri splošnih dobrinah in si čim bolj jasno vizualizirajte, česa si v svojem življenju želite čim prej.

DVOJČKA
Imate dober smisel za humor in visoko raven energije, oboje pa lahko izkoristite, ko si zaželite boljšo službo, sanjskega partnerja ali dobro fizično kondicijo. A pazite, da med delovanjem v smeri želenega ne boste menjali taktike ali pravil; vztrajajte na začrtani poti.

RAK
Pri vas ob uporabi zakona privlačnosti nastajajo motnje, ker se vaše želje pogosto menjajo. Vendar težav ne bo, če boste poslušali sebe in sledili svojim resničnim srčnim željam. Zato vedno premislite: si res želite bivšega partnerja nazaj ali bi se vam tako le zdelo prav.

LEV
Ste kreativni in predani, zato boste verjetno uspeli v vsem, česar se boste lotili. Posebej pa morate biti pazljivi v presoji, kaj je resnično dobro za vas. Nikar ne trošite energije za ugibanja, kaj si bodo o vas mislili drugi ali kako bi zadevo izpeljali, da bi imel še kdo drug od nje korist.

DEVICA
Zaradi svoje obremenjenosti s podrobnostmi in analitičnih sposobnosti ste odlični v reševanju vseh vrst problemov. Ker pa se borite s sramežljivostjo, o sebi prevečkrat razmišljate kot o vojaku, ki se žrtvuje zase ali za druge. Vse vam bo šlo lažje, če boste v sebi videli generala.

TEHTNICA
Znani ste po svojih diplomatskih sposobnostih in očarljivosti. Samo dosledno sledite svojim ciljem, prirojena karizma pa vam bo pomagala, da se vam želje čim prej uresničijo. Nikakor pa ne smete dopustiti, da drugi presojajo, kakšne cilje bi si morali v življenju zastaviti.

ŠKORPIJON
Imate vse, kar je za uresničevanje zakona privlačnosti potrebno, druga znamenja pa si morajo to še pridobiti: odločnost, strast in osebni magnetizem. Pazite pa se svoje ljubosumnosti, da ne bo vaših želja preoblikovala v škodo drugih. Blaginje je v vesolju dovolj prav za vse.

STRELEC
Ste optimistični in iskreni, tako da hitro razumete, kaj si v resnici želite, in tudi popolnoma verjamete, da je vse mogoče dobiti. Edina nevarnost, ki na vas močno preži, je, da zaradi prevelikega optimizma postanete nepazljivi ali morda celo lahkomiselni.

KOZOROG
Ste zelo ambiciozni, pazljivi in praktični. Ker ste praviloma močno nagnjeni k pesimizmu, sami sebi pogosto dopovedujete, da se v življenju ne da nič obrniti na bolje. Pozabite torej na ta miselni vzorec in se prepričajte, da si zaradi težkih bitk v preteklosti zaslužite zmago v prihodnosti.

VODNAR
Blagoslovljeni ste z originalnostjo, ostrim jezikom in sočutjem. A lahkotna ravnodušnost vam preprečuje, da bi se posvetili procesu kreativne vizualizacije svojih ciljev in želja. Če želite uresničiti svoje sanje, se prepustite svojemu naprednemu umu.

RIBI
Imate bujno domišljijo, prilagodljivo osebnost in veliko občutljivost. Uresničevanju želja ste se pripravljeni posvetiti z dušo in srcem, a kaj ko vedno na plan priplava vaša neodločnost. Verjemite, da ste sposobni uresničiti, kar ste si zastavili, in strumno vztrajajte na svoji poti.

Estrada

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

brad-pitt, igralec
Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča