Na zabavi

Znane Slovenke so se prelevile v manekenke

Teja Pelko
12. 5. 2024, 09.00
Deli članek:

V sklopu praznovanja 10. obletnice ustanovitve edine slovenske modne zadruge Zoofa je v secesijski Unionski dvorani potekal modni dogodek z naslovom Kdo kroji prihodnost?.

Mediasepeed
Svoje kreacije so predstavili modni oblikovalci in oblikovalke: Anika Opara, Renata Bedene, David Bacali, Simona Kogovšek, Tina Pavlin, Mojca Celin in Barbara Franjić.

Na dogodku se je predstavilo sedem uveljavljenih modnih oblikovalcev in oblikovalk, in sicer: Anika Opara (ÆMONA), Renata Bedene, David Bacali, Simona Kogovšek, Tina Pavlin, Mojca Celin (Akinora Celin) in Barbara Franjić (Patricia Pie), predstavilo najnovejše kreacije za pomlad in poletje 2024.

Ob glasbi v živo Ani Frece & Hotela za srečo ter povezovalcu večera Boštjanu Romihu so se po modni brvi sprehodile tudi znane Slovenke. Igralka Maja Martina Merljak je kot ambasadorka modne znamke odigrala vlogo manekenke za otvoritveno kolekcijo Simone Kogovšek, pevka Raiven je predstavljala brand Aemona, modno znamko Akinora Celin je nosila podjetnica, spletna vplivnica in zvezda resničnostnega šova Vražje dame Pika Zrim, voditeljica in igralka Ula Furlan se je po modni brvi sprehodila v modnih kosih znamke Renata Bedene, ljubiteljica modnega sveta Ana Elez v kreacijah Tine Pavlin, radijska in televizijska voditeljica Polona Požgan je predstavila oblačila modnega oblikovalca Davida Bacalija, pevka Tjaša Hrovat Steklasa pa je modno revijo sklenila v kreacijah Patricia Pie.

Mediasepeed
Modne kreacije slovenskih oblikovalcev in oblikovalk so privabile tudi pevko Floro Emo Lotrič in Recyclemana Dalaja Eegola.

Mediasepeed
Ula Furlan z Renato Bedene

Mediasepeed
Nekdanji snaha oziroma tašča Vesna Jankovič in Mija Janković sta še vedno v odličnih odnosih.

Mediasepeed
Veliki modni navdušenki sta tudi nekdanja manekenka in podjetnica Alma Kochavy ter pevka Hannah Mancini.

Mediasepeed
Maja Martina Merljak in Simona Kogovšek med sprehodom po modni brvi.

Mediasepeed
Tjaša Hrovat Steklasa