One/oni

George na detektorju laži

Stop
6. 5. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

George Clooney prihaja na pomoč možu Cindy Crawford, ki sta ga dve nekdanji natakarici, ki sta delali v eni njegovih restavracij, obtožili večkratnega spolnega nadlegovanja.

George Clooney prihaja na pomoč možu Cindy Crawford, ki sta ga dve nekdanji natakarici, ki sta delali v eni njegovih restavracij, obtožili večkratnega spolnega nadlegovanja, a ker sta ga zavrnili, sta dobili odpoved.

 

Kajti kot je zdaj prišlo na dan, je priljubljeni igralec kot dobri prijatelj Randeja Gerberja omenjen v obtožnici. George naj bi videl, kako Rande je eno do tožilk poskušal poljubiti, ji pri tem segel pod krilo in ji jo prijel med nogam. To trditev naj bi Cindyjin mož označil za nezaslišano laž ter poklical Georgea za pričo. Gerberjev tiskovni predstavnik pravi: "G. Gerber in g. Clooney bosta naredila test z detektorjem laži, da se dokaže, da so obtožbe proti g. Gerberju neresnične. G. Gerber tega poskusa izsiljevanje ne bo poravnal zunajsodno,  temveč bo storil potrebne korake, da opere svoje ime. Med drugim bo tožil za 10 milijonov dolarjev odškodnine zaradi blatenja, takoj ko bo dokazana neresničnost obtožb. Kdaj bo moral George opraviti test z detektorjem laži, se še  ne ve. Trenutno snema film Up in the Air v Miamiju na Floridi.