One/oni

Tomi M., Tokac in Skočir

Stop
7. 5. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tomi M., Grega Skočir in Tokac so bili gostje pri Ladu in Juriju v oddaji As ti tud not padu - mi pa smo jih zalotili, ko so se družili tudi zasebno.

Ni dvoma, kdo so trije najvidnejši slovenski rokerji mlajše generacije – Tomi M. iz Siddharte, Tomislav Jovanović Tokac iz skupine Dan D ter Grega Skočir iz Big Foot Mame.

 

Pretekli konec tedna so skupaj gostovali v oddaji As ti tud not padu, kjer niso bili najbolj sproščeni, pa ne zato, ker ne bi bili prijatelji. Kot dokazuje fotografija, posneta nekega lepega aprilskega nedeljskega popoldneva, se trije frontmani družijo tudi zasebno, čeprav so sicer konkurenca. Siddharta ravno končuje novo ploščo, Dan D promovirajo marca izdan album, Big Foot Mama pa promovirajo koncert v Križankah 14. maja. Za jesen koncert na istem prizorišču načrtujejo tudi Dan D, kjer se jim bodo pridružili simfoniki.

V nedeljski oddaji so bili sprva malce zadržani, potem pa so se počasi sprostili, čeprav sta seveda najhujše šale uganjala Lado in Jure, ki sta bila zamaskirana v člana skupine Kiss, Gena Simmonsa in Acea Frehleya. Je bilo pa izredno zabavno opazovati "tri kralje", ki so se preoblekli v skupino Game over alias TST (Tomi, Skočir, Tokac) in se v belih oblačilih potegovali za zmago na Emi. Kaj takega od resnih rokerjev, ki skrbno pazijo na svoj imidž, nekako nismo pričakovali. Zato le - čestitke za pogum!