One/oni

Hočeš vstopnico za U2?

Stop
8. 5. 2009, 13.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Si želiš na koncert legendarne skupine U2? Registriraj se in z malo sreče bo lahko ena izmed dveh vstopnic tvoja.

Si želiš na koncert legendarne skupine U2? Registriraj se in z malo sreče bo lahko ena izmed dveh vstopnic tvoja.

 

Na www.revijastop.si bomo dvema srečnežema podarili vstopnico za koncert skupine U2. Vse, kar moraš narediti, je, da se registriraš na www.revijastop.si, in med vsemi, ki boste to storili do 31. maja, bomo izžrebali dva, ki bosta v živo doživela nepozabni koncert irske skupine U2.

 

Registriraj se in si pribori si vstopnico za koncert legendarne skupine U2!

 

Za registrirane uporabnike pa na www.revijastop.si pripravljamo tudi vrsto drugih privlačnih nagrad. Spremljaj www.revijastop.si in z nekaj sreče lahko osvojiš vstopnice za najbolj vroče koncerte in kino predstave.   

Registracija in prijava

Registracija je postopek pridobivanja uporabniškega imena in gesla, s katerima lahko dostopate do vsebin in funkcionalnosti spletne strani, ki so namenjene registriranim uporabnikom. Registracija na spletni strani www.revijastop.si  je brezplačna.
Registrirani uporabniki imate možnost objavljanja komentarjev, lahko ocenite videoposnetke, napišete svoje mnenje in se udeležite nagradnih iger na spletni strani www.revijastop.si.

 

Kaj morate uporabnice in uporabniki storiti, da se lahko prijavite na spletni strani www.revijastop.si? 

  1. Izpolnite obrazec za registracijo, do katerega pridete s klikom na ikono »Registracija«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu.
  2. Dokončajte registracijo prek e-pošte, ki jo prejmete od spletne strani www.revijastop.si.
  3. Z uporabniškim imenom in geslom izpolnite polji v obrazcu za prijavo.
    Dokončajte registracijo prek e-pošte, ki jo prejmete od spletne strani www.revijastop.si.
  4. Z uporabniškim imenom in geslom izpolnite polji v obrazcu za prijavo.
    Če v spodnjem delu obrazca za prijavo obkljukate polje Zapomni si moje podatke na tem računalniku, vam ob ponovnem obisku spletne strani ne bo potrebno ponoviti postopka prijave. Računalnik si bo sam zapomnil vaše uporabniško ime in geslo.

Uporabniki, ki ste opravili postopek registracije, se s pridobljenim uporabniškim imenom in geslom prijavite v sistem http://www.revijastop.si/. Samo s predhodno prijavo lahko dostopate do vsebin in funkcionalnosti, ki so namenjene registriranim uporabnikom.

 

Pogoji uporabe spletne strani www.revijastop.si