One/oni

Vroča zabava po izboru

Stop
10. 5. 2009, 05.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Po napetem tekmovanju za novo Miss Universe Slovenije 2009 so povabljeni gostje odšli na zabavo, ki je prav tako potekala na Gospodarskem razstavišču.

Po napetem tekmovanju za novo Miss Universe Slovenije 2009 - krono je letos dobila Mirela Korać - so povabljeni gostje odšli na zabavo, ki je prav tako potekala na Gospodarskem razstavišču, kot sam izbor.

 

Gostje so se najprej zapodili v dišeče dobrote, ki jih je letos pripravila restavracija Maxim. Izbirali smo lahko med 12 toplimi in prav toliko hladnimi jedmi, prav poseben uspeh pa je požela Maximova znamenita šunka v testu, katero pripravljajo že deset let. Šampanjec je seveda tekel v potokih, no, seveda pa so bile na voljo tudi brezalkoholne pijače.

 

Med najbolj lačnimi so bili člani žirije, ki so jo letos sestavljali plavalec Peter Mankoč, nekdanji tiskovni predstavnik vlade Valentin Hajdinjak, doktor prava Jurij Žurej, doktor znanosti in predavatelj Jani Mekinc, pravnica Klementina Ihanec, Barbara Beč (Imperial Travel) in predsednica žirije Miss Universe 2007 Tjaša Kokalj. Predvsem dekleta pa so rada pogledovala za postavnim članom žirije Petrom Mankočom, plavalcem, ki je prišel brez svoje boljše polovice.

 

Sicer so bili prav vsi zadovoljni z njihovim izborom nove Miss Universe 2009, Mirelo Korać, ki je od sreče naravnost žarela. Tudi ostale tekmovalke za letošnjo Miss Universe Slovenije so bile zadovoljne, saj so prejele bogata darila od pokroviteljev prireditve, letos so to bili Rašica, ki je s svojimi oblačili navdušila zbrano občinstvo, ter zapeljive kopalke Lisce in modna obutev Humanic, zmagovalka Mirela Korać pa je prejela osebni avtomobil Ford Fiesta, ki ga podarja Summit Motors Ljubljana in ga je nova Miss Universe 2009 prejela v trajno last, dobila pa je še potovanje v vročo Grčijo, kjer ji je turistična agencija Intelekta podarila razvajanje na luksuznih počitnicah Emotions.

Poleg tega pa letošnjo zmagovalko čaka tudi edinstvena nagrada, po izteku mandata bo namreč prejela še trimesečno izobraževanje na prestižni šoli New York Film Academy, plačilo bivanja v New Yorku in mesečno žepnino v vrednosti 1000 ameriških dolarjev! Vse čestitke!