Vse, kar morate storiti, je, da se držite tega jedilnika.
Prvi dan
Zajtrk: pojejte pečeno bučo s korenjem in se osvežite z limoninim sokom. Lahko si pripravite tudi bučno kašo z dodatkom žitaric (riž, proso).
Kosilo: zelenjavna juha z bučo (dodate lahko tudi papriko, korenček, čebulo, malo krompirja, zeleno listnato zelenjavo in rastlinsko olje).
Večerja: pečena oziroma pražena buča
Drugi dan
Zajtrk: bučna solata, kaša
Kosilo: pasirana buča (kot pire krompir), zelenjavna juha
Večerja: zelenjava po izbiri
Tretji dan
Zajtrk: kaša iz buče, solata iz različne zelenjave
Kosilo: zelenjavna juha (brez krompirja)
Večerja: dve rezini toasta (ali popečenega kruha) in bučna solata z ananasom
Četrti dan
Zajtrk: kaša iz buče, solata iz najrazličnejše zelenjave
Kosilo: zelenjavna juha in rahlo dušena sladka paprika
Večerja: golaž ali obara iz buče, zelenjave in gob
Peti dan
Ponovno začnite z jedilnikom prvega dne.