Letos so poskrbeli, da so njihovi izdelki še boljši. Poskrbeli so, da so popolnoma naravni in ponujajo še več okusa, čeprav so zmanjšali količino sladkorja v njih. Hkrati pa so tudi odgovorni do narave in okolja.
Skrbno izbrane sestavine
Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji, ki leži na 1000 metrov nadmorske višine, v osrčju neokrnjene narave italijanskih Dolomitov. Za svoje izdelke vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine: hrustljave italijanske lešnike z lastnih plantaž, ki so sveže prepraženi pri Loackerju, mleko in svežo vodo iz okoliških gora, visoko kakovosten kakav iz Afrike, burbonsko vanilijo z Madagaskarja … Ob tem pa naj izpostavimo, da Loackerjeve napolitanke in čokoladne specialitete ne vsebujejo gensko spremenjenih sestavin, umetnih barvil in arom ter trans maščob. Na vsakem koraku v proizvodnem procesu poteka strogo preverjanje, da dobijo najboljši okus iz vsakega delčka sestavin.
Odgovorni do okolja in povezani z naravo
Pri Loackerju pozornosti ne posvečajo le okusu ampak so tudi trajnostno naravnani. Njihova embalaža je 100- odstotno obnovljiva in letos so količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujejo dolgoročno in neposredno, ker le tako lahko zagotavljajo najvišjo kakovost pridelkov. Lokalne skupnosti tudi izobražujejo o pridelovanju in ohranjanju okolja. Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta vedno bili ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del koncepta dobrote, ki poleg dobrega okusa pomeni še veliko več.
Privoščite si košček dobrote. Loacker.