Zrezek v minuti s šparglji

Njena.si
Maksimalna energetska neodvisnost s paketom Pametna samooskrba
Sestavine za 4 osebe:
500 g mladega krompirja
230 g špargljev
2 kisli kumari
1 šalotka
1 žlička olivnega olja
1 žlica sesekljanega peteršilja
25 g sira feta
1 žlička črnih semen
4 goveji zrezki (uležani)
poper
Priprava:
1. Krompir olupimo in skuhamo v vreli slani vodi. Zadnjih 5 minut dodamo šparglje, ki smo jim odrezali oleseneli spodnji del in jih razpolovili po dolgem.
2. Šalotko olupimo in sesekljamo. Sesekljamo tudi peteršilj in nadrobimo sir. V posodi zmešamo sesekljani kumarici, šalotko, sir in olivno olje. Dodamo peteršilj.
3. Odcedimo kuhan krompir in šparglje ter zmešamo z mešanico kumar, šalotke, sira, peteršilja in olja.
4. V ponvi na hitro spečemo zrezke, ki smo jih le poprali. Postrežemo z zelenjavo.