DEFINICIJA

So jasnovidci resnično nezmotljive osebnosti?

S.N.Č.
25. 11. 2017, 18.02
Deli članek:

Jasnovidec je oznaka za osebo, ki izkoristi svoje duhovne darove in eterična videnja, da bi podala vodstvo in informacije.

Profimedia
Napovedovanje prihodnosti je staro malodane toliko kot človeštvo.

Veliko ljudi pa ne razume dobro vloge jasnovidcev. Mnogokrat mislijo, da so to nezmotljivi posamezniki, ki jim morajo o vsem odgovoriti v popolnosti. Njihove napovedi naj bi bile točne in nikoli naj se ne bi zmotili. Kajti če se zmotijo, bodo hitro dobili neljubo oznako »šarlatanov«.

Zakaj pa se potem jasnovidci »zmotijo«? Jasnovidci se ne zmotijo. Naredijo točno to, kar se od njih pričakuje. Uporabijo svoj duhovni vid in podajo informacije tistim, ki jih iščejo. Če se informacije ne uresničijo, to pomeni naslednje: človek, ki je prišel ponje, je spremenil pot. Velikokrat ljudje mislijo, da so usode neizpodbitna resnica, ki se je ne da spreminjati, pa četudi bi si to krvavo želeli. A to ne drži. Svobodna volja posameznika, njegova rast, besede, dejanja in delovanja spreminjajo njegove poti usode vsako sekundo njegovega življenja. In to je dejstvo.

Cristy Žmahar: »Slišala sem za ljudi, ki mesečno menjavajo vedeževalce in vso svojo energijo polagajo le v njih. Svoje življenje osnujejo na povedanem, svojih odločitev pa praktično ne sprejemajo več.«

SPREJETJE POVEDANEGA

Velikokrat ljudje ne želijo sprejeti vedenja o lastni odgovornosti do svojega življenja, a kljub temu to ne pomeni, da ne obstaja. In ko se nekaj v življenju posameznika zalomi ali pa potrebuje spodbudo – takrat poišče jasnovidca. Ta z duhovnim videnjem prebere energijo posameznika in mu sporoči videno – kaj je potencial njegove duše, kaj se odvija trenutno in kaj bo verjetnostni izid tega glede na trenutna delovanja in zapise energije.

Nekdo, ki sliši povedano, lahko to vzame kot popolno resnico. Recimo, da so mu informacije všeč. In ko jih poosebi ter sprejme kot svojo resničnost, jo bo z zakonom manifestacije tudi izvedel. In naloga je končana. Stranka zadovoljna, jasnovidec tudi. Včasih pa je jasnovidec primoran opozoriti na težke energije dogajanja in napovedi niso rožnate. Tudi to lahko za nekoga pomeni, da bo to sprejel kot resnico in tako tudi zaživel. Lahko pa upošteva opozorila in reče: »Ne, tega ne želim, to bom spremenil.« Izbor pripada vsakemu.

Težava nastane, ko ljudje ne želijo slišati resnice. Ne želijo slišati, da nekaj ni zanje ali pa se ne bo dobro izšlo. V tem ne vidijo dobro in nezaupanje v življenje zapleše v trdem koraku. In kaj ljudje takrat storijo? Gredo k novemu jasnovidcu. V upanju, da bo ta povedal drugače. Mu celo pošljejo signale in energijo, da želijo, da pove drugače. Velikokrat jim ne uspe. Velikokrat jim. Kakorkoli že, tukaj nastanejo težave. Posameznik, ki jasnovidca ne uporablja več samo za spodbudo, začne predajati svojo moč v občutke nadzora, ki jih želi sprojicirati na nekoga drugega.

RAZLAGA

»Obiskovati jasnovidce ni nič slabega. To so srčni ljudje, ki so se zavezali pomagati svetu in vam. Pa vendar so le orodje. Stopnička, ki jo potrebujete, da bi se povzpeli še višje. Vsak kdaj potrebuje to stopničko. A vaše stopničke ste v največji meri vi sami,« pojasnjuje zdravilka Cristy Žmahar in navaja tudi napotke, kako vzpostaviti jasnovidno energijo v naših življenjih.

Ko se spopadeta vpliva duše in ega, se lahko ravnovesje zdravih okoliščin poruši in lekcije dobijo svoj glas. Jasnovidna resnica je ena in edina: vse se vedno konča … v nas.

1.  Jasnovidce ljudje iščejo zato, ker ponujajo informacije. Sporočila. Napotke. Predajajo signale, ki jih pošilja vaša duša. A to ona počne vsak dan. Če se boste resnično vprašali o tem, kako naprej, boste dobili odgovor. Morda ga le niste iskali. Ali pa ste bili preveč v krču, da bi ga videli. A znaki so. Najdete jih tako, da poslušate svoje srce. Da sledite svojim intuitivnim občutkom in strahovom ega. Da ne iščete izgovorov, zakaj se nekaj ne da. To utiša glas jasnovidnosti. Ko dobite impulz nekaj spremeniti, poglejte, kako boste to naredili, in ne kako tega ne morete narediti. Preživite čas v meditaciji. Opazujte zunanji svet, kjer se bodo pojavile potrditve. A predvsem – bodite pripravljeni slišati resnico.

2. Jasnovidci se iščejo zaradi spodbude in motivacije. Iščemo nekoga, ki nam bo rekel: »Vse bo redu.« Verjemite, da je ta spodbuda prisotna vsak dan. Nekoliko v obliki prijateljev in družine, ki vas ljubi, največja mera motivacije pa ste vi sami. Bodite vi tisti, ki boste sebi zagotovili, da bo vse v redu. Kadar se ne počutite dobro, kaj storite? Se smilite sami sebi ali zavihate rokave? Nadenite si pogumen obraz. Ugotovite, kaj vas motivira, in v šibkih trenutkih uporabite to karto motivacije.

3. Jasnovidce iščemo zaradi njihovih duhovnih darov. In so izjemni. Smo izjemni. A vi ste tudi izjemni. Duhovne darove imamo vsi in zmotno je prepričanje, da vam ne bi bili dani. Razlika med jasnovidci in vami je, da jim oni zaupajo. Da so jih oni razvijali. Tudi vi jih lahko. A to se odločijo le ljudje, ki si želijo sami ustvarjati svoje življenje.

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste