Estrada

Tamara Fortuna - Kaj se skriva za njenim delom?!

25. 4. 2022, 09.30
Deli članek:

Konkretno delo!

oi
Tamara v restavraciji Savor, kjer je delala, a vseeno uživala v novem pomladno obarvanem meniju.

V Sloveniji je res mnogo blogerjev in blogerk. Nekateri se ukvarjajo s kozmetiko, drugi s tehnologijo, nekateri s hujšanjem, simpatična mamica Tamara Fortuna pa s kuhanjem, seveda. V zadnjem času pa je nekoliko spremenila smer svojega bloganja: »Včasih sem največ delala recepte in promocije za različna prehranska podjetja, nato pa sem se bolj specializirala za 'restavracijski marketing'. To pomeni, da zdaj več drugi kuhajo in jaz bolj guštiram, ampak se seveda tukaj zame delo šele začne. Preden pride jed pred gosta, jo morajo chefi skuhati, kreirati krožnik, jo različni ljudje pokusiti, vse moramo pofotkati, dati na meni, na spletne strani, v medije.« Tamara poudarja, da gre za ogromno dela, vse je premišljeno, načrtovano in podobno – in ne gre le za uživanje v izjemni hrani, temveč to pomeni tudi sestanke, dogovarjanje s turističnimi društvi, oblikovanje ponudb in še in še.

Strokovnjaki opažajo da se ozaveščenost o pomenu zavarovanj iz leta v leto povečuje

Zanimivosti

Ozaveščenost o pomenu zavarovanj se v Sloveniji iz leta v leto povečuje

Zanimivosti

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu

pitje čaja
Zeliščni napitek

Za svežo in sijočo polt si vsak dan privoščite skodelico čaja

LEČA
Leča

Stročnica, ki bogati jedilnike in odpravlja slabokrvnost