V Sloveniji je res mnogo blogerjev in blogerk. Nekateri se ukvarjajo s kozmetiko, drugi s tehnologijo, nekateri s hujšanjem, simpatična mamica Tamara Fortuna pa s kuhanjem, seveda. V zadnjem času pa je nekoliko spremenila smer svojega bloganja: »Včasih sem največ delala recepte in promocije za različna prehranska podjetja, nato pa sem se bolj specializirala za 'restavracijski marketing'. To pomeni, da zdaj več drugi kuhajo in jaz bolj guštiram, ampak se seveda tukaj zame delo šele začne. Preden pride jed pred gosta, jo morajo chefi skuhati, kreirati krožnik, jo različni ljudje pokusiti, vse moramo pofotkati, dati na meni, na spletne strani, v medije.« Tamara poudarja, da gre za ogromno dela, vse je premišljeno, načrtovano in podobno – in ne gre le za uživanje v izjemni hrani, temveč to pomeni tudi sestanke, dogovarjanje s turističnimi društvi, oblikovanje ponudb in še in še.
Tamara Fortuna - Kaj se skriva za njenim delom?!
Konkretno delo!