Estrada

Ana Roš prvič kuhala v Ljubljani

T.P.
17. 12. 2021, 12.00
Deli članek:

Organizator
Ana Roš in Leonardo Fonseca, sous chef v Hiši Franko, sta gostom z navdušenjem predstavila vse kulinarične posebnosti.

Čudoviti ambient Atrija glavne pošte v Ljubljani je te dni gostil sedmo najboljšo kuharsko mojstrico na svetu Ano Roš z ekipo Hiše Franko. V sklopu prve slovenske pop up restavracije Priceless so gostom ponudili neponovljivo predpraznično izkušnjo, ki je povezala izjemne kulinarične in tehnološke dosežke ter zbližala ljudi.

Meni pa so iz največjih uspešnic Hiše Franko ustvarili posebej za to priložnost. »Hiša Franko je s tem odličnim projektom znova stopila iz svojih ustaljenih okvirov. Priprava jedi na nepoznani lokaciji za nove ljudi je za nas izziv in ti nas veselijo, saj smo tako primorani delati več, bolje in bolj inovativno,« je ob odprtju povedala Ana Roš.

Organizator
Voditelj kviza Vem! Anže Zevnik je odlično povezoval večere (ob njem je idejni vodja Odprte kuhne Lior Kochavy).

Organizator
Ena od jedi: čompa – krompir pečen v skorji slovenske soli in avgustovskega sena s hrenovim kislim maslom s pehtranom.

Sous Chef
Večerjo sta si privoščila tudi vplivnica Nika Urbas Ambrožič in glasbeni poznavalec Matjaž Ambrožič. Na fotografiji v družbi lastnika podjetja MediaLab Holding Dina Ivana Tota.

Organizator
Poslovni direktor Mastercard Luka Gabrovšek si je želel gostom ponuditi več kot le doživetje.

Sous Chef
V kulinaričnem doživetju je uživala tudi vplivnica Nika Veger s prijateljico Špelo Malalan.

Sous Chef
Organizatorji so poskrbeli za vrsto tehnoloških presenečenj. Med drugim so s posebno hologramsko projekcijo eno od gostij restavracije povezali z ljubljeno osebo z drugega konca Slovenije.