Ob vznožju na Veliko planino se ne ustavljajo le obiskovalci, ki se na planino povzpnejo z gondolo, ampak gostilno obiščejo tudi namenoma zaradi bogate in brbončicam prijetne kulinarične ponudbe.
Pred kratkim jo je obiskal tudi slavni kuharski tandem Tejani, Teja Perjet in Jani Jugovic, ki sta ob prenovi gostilne Pod žičnico, v letošnjem januarju, v gostilni pustila tudi svoj pečat. Prenovila sta namreč meni in ponudbo raznolikih jedi, povezanih s prelepo in neokrnjeno dolino Kamniške Bistrice.
Glavni kuhar gostilne Pod žičnico Andraž Močnik v gostilni nadaljuje pripravo okusnih jedi. V gostilni so še posebej ponosni na specialiteto popolni burger. »Ne gre za navadni hamburger, temveč za veliko več. V iskanju popolnega burgerja vam v gostilni ponosno postrežemo z našim nespornim zmagovalcem. Vaš prvi ugriz bo usoden. Zagotavljamo vam, da boste postali odvisnik od te čudovite kombinacije. Stoodstotna govedina, topljen sir, sveža zelenjava, domača bbq in zeliščna smetanova omaka ter divjačinska salama vas bodo zasvojili,« pravi Andraž.
Janijevo in Tejino prizadevanje za dvig kulinarike na višjo raven je opazila tudi televizija Planet TV, ki ju je povabila, da o fenomenu kuhanja spregovorita pred kamerami. Na prenovljenem senčnem vrtu in v prenovljeni kuhinji so posneli TV-prispevek za rubriko Debata v oddaji Planet Danes. Novinarka Petra Košič, ki se je pogovarjala z njima, je izvedela, kako se je zanju spremenilo življenje po končani oddaji in kako so kuharski šovi spremenili dojemanje kuhanja.