Estrada

Pred finalom kmetije: Denis Martinu obljubil šest tisoč evrov nagrade

am
10. 12. 2014, 10.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Šov Kmetija: Nov začetek bo z velikim finalom dosegel vrhunec dogajanja. A precej več se dogaja v zakulisje, saj »kmetje« taktizirajo in premišljujejo, kako do sanjske nagrade.

Planet TV

Na kmetiji že dlje časa vlada velika napetost. Z izbrano poroto se je na posestvo naselila tudi velika napetost, saj se tekmovanje za 50 tisoč evrov približuje koncu.

»Vsi trije se ukvarjajo z nami, z vso izbrano poroto,« pravi Elizabeta. Tudi Matej pravi, da je pri Darinki takoj opazil drugačno obnašanje: »Od trenutka, ko so prišli, je ves čas malo spremenjena. Vse dela namesto njih in si ne upa dosti reči.« »Ne da se mi več tukaj sedeti s temi ljudmi,« pravi Denis, ki še posebej težko gleda Emo – ta je po njegovem mnenju zaradi nekdanje zagledanosti v Leona neumna in naivna. A tudi sam se je očitno spremenil, saj je Ema opazila, da se ji skuša prikupiti. »Malo več se je začel pogovarjati z mano,« pravi in opaža, da so bili ob prihodu fantje veliko bolj zadržani, zdaj pa je Denis malce bolj zgovoren.

Planet TV

A po drugi strani so se potrdile govorice, da je Denis del morebitne nagrade že razdelil, je potrdil Martin. »Z Denisom sva se dogovarjala, da bi si delila nagrado,« pravi Martin. Potrdil je, da mu je Denis obljubil šest tisoč evrov, Martin pa računa, da bi s tem lahko kupil traktor in vitle za v gozd.

Planet TV

V ponedeljkovi oddaji je med drugim Saška končala ugibanja o vlogi glave družine – zadnji teden bo glava družine vsak dan druga. Vsak izmed zadnjih treh tekmovalcev bo en dan glava družine. Ker Leon kot zadnji izpadli tekmovalec ni imel možnosti napisati pisma in izbrati nove glave družine, je lahko zdaj izbral prvega, ki bo 24 ur vodil posestvo.

Vsak večer se bodo tekmovalci usedli skupaj in se pogovorili o tem, kakšno je bilo vodenje. Tudi zato, da bo poroti morda laže ocenjevati, kdo si zasluži superfinale. »Tisti, ki se mi bo bolj prilizoval – slabše bo zanj,« pravi Klemen o svojih kriterijih za izbiro superfinalistov. A vsa nova pravila močno dvigajo pritisk finalistom. Klemen in Ema sta se na poti do babe Torkle pogovorila. Strinjala sta se, da Denisove besede Bernardi niso bile lepe.

Planet TV

Ema je Klemnu potožila, da besede, ki jih je Denis v areni namenil Bernardi, res niso bile lepe, pa tudi resnične ne. Z nekaj obotavljanja se je z njo strinjal tudi Klemen. Denis misli, da je zaradi izbire porote, v kateri sta tudi Klemen in Martin, že zagotovo v superfinalu, a se je malo prenaglil. »Počakaj še malo, ta teden boš ti še izgubil živce,« obljublja Klemen.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste