Estrada

Savino cariniki ujeli s 65 kilogrami belega prahu

M.V.
10. 4. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Žirantka oddaje Gostilna išče lastnika in vsestranska strokovnjakinja za superživila Savina Atai, se je nedavno znašla v dokaj neprijetni situaciji. Na hrvaški meji so jo namreč ustavili cariniki in bili šokirani nad najdbo v Savininem prtljažniku. Našli so namreč 65 kilogramov belega prahu!

Facebook

»Predavala sem na SoF-u in po koncu dogodka, sva se z Ariano, drugo polovico Face Forca  spontano odločili, da se greva nadihati malo istrskega sončka in pocrkljati z večerjo.  Obe sva čisto pozabili, da imava v prtljažniku 65 kg superživil, ki jih je Ariana zjutraj prevzela, prišla pa so iz Londona. Na poti domov so naju ustavili. Dve dami v kratkih kiklicah, v velikem črnem avtomobilu z zatemnjenimi šipami,« nam je razložila Savina in nadaljevala, da so v prtljažniku takoj opazili veliko vrečo Msm-ja, lepotnega minerala, naravnega žvepla, ki pomlajuje kožo, sklepe in celice. »Gre za bel prah, ki se jim je očitno zdel sumljiv, nato je še Arianin pes začel lajati, kot da čuva nekaj dragocenega,« se je skozi smeh  spominjala svetlolaska in dodala, da je nič ni skrbelo, saj so imele vreče priložene deklaracije.

Tovorili sta le zdravje

»Stehtali so in videli, da se kilogrami ujemajo, nato je najina tajnica poslala še vse račune in potrdilo o prevzemu. Ko sva čakali so naju najprej pustili na opazovanju, da bi videli če sva kaj nervozni, a nisva bili, nato, sem jim pa seveda naredila zanimivo in poučno predavanje o tem, zakaj so superživila tako dragocena in nujna,« nam je izdala Savina, ki je presenečenim policistom z veseljem odgovorila tudi na ostala vprašanja povezana z zdravjem. »Na koncu so videli, da tovoriva le zdravje in nič drugega. Vseeno pa so naju podučili, da je treba te zadeve prijaviti, ko se prečka mejo in obljubili, da ne bodo več jedli lanenih semen, ki so zelo slaba za moške, a to je vse kar so zdravega poznali, ampak bodo raje skušali najti chio,«  je bila nad izkušnjo navdušena Ataijeva, ki bo nova superživila uporabila za svojo novo mešanico superživil. » Uresničila se mi je velika zelja, saj sem pripravila čisto posebno, čarobno mešanico in linijo superživil Savina Atai Pur La Vie, ki bo zelo kmalu na voljo,« je za konec še dodala strokovnjakinja za zdravo življenje.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov