Kultura

Damjana Damjanoviča ni več ...

K.S.
27. 8. 2014, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Z novo sezono se bo predstavila tudi nova zasedba žirije. Branku Čakarmišu in Ani Klašnji se bo na vročih žirantskih stolčkih pridružil glasbenik Rok Golob. Skupaj bodo odločali o usodi nastopajočih in presojali, kdo je tisti, ki jih je prepričal in koga je treba postaviti na realna tla.

Na svoja mesta bodo prvič sedli že avgusta, ko se bo v SNG Opera in balet Ljubljanazačel drugi krog šova Slovenija ima talent, avdicije. Tam bo izbrane talente že spremljalo tudi občinstvo, ki bo žiriji znova pomagalo izbrati najbolj zanimive talente in prižgati zvezde!

Rok Golob

Skladatelj, producent, dirigent in multi inštrumentalist ima premalo rok za vse svoje talente. Rok Golob je znano ime v svetu glasbene produkcije, zadnja leta pa deluje na relaciji Los Angeles – Ljubljana. Za šov Slovenija ima talent se je ustavil v Ljubljani, v Hollywood pa se utegne vrniti s kakšnim talentom več. 

»Med talenti bom iskal tiste, ki so res nekaj posebnega, unikatnega. Takšnim bom z velikim veseljem namenil svoj »da« in jih pospremil čim dlje na njihovi kreativni poti.«

Ana Klašnja

Baletna solistka ansambla SNG Opera in balet Ljubljana je poosebljena eleganca plesnega giba in prva plesna figura šova Slovenija ima talent. Že od prvih baletnih copatkov jo z roko v roki spremljata talent in trdo delo, z obilico odrskih izkušenj pa bo v hipu prepoznala pravi talent. 

»Vznemirjena sem ob novi sezoni, kjer bom imela seveda pod drobnogledom predvsem plesalce. Zmagovalec pa je pravzaprav lahko vsak, ki med točko s trudom in karizmo pritegne in za nekaj minut vzame oder samo zase. Konec koncev pa je cilj, da se vsi skupaj zabavamo«

Branko Čakarmiš

Avtoriteta v svetu resničnostnih šovov in izkušeni televizijski programski direktor ima oko za vzhajajoče zvezde. S svojimi iskrenimi komentarji zna močno dvigniti ali spustiti temperaturo na odru ter na svojstven, malce hudomušen, način preveriti iz kakšnega testa so talenti na preizkušnji. 

»Slovenci že od nekdaj kljubujemo svoji majhnosti in znamo pokazati, da velik korak lahko naredi vsak, ki ga ženejo želja, vztrajnost in ljubezen. Letošnji talenti znova dokazujejo prav to, da se talent lahko skriva povsod in navduši kadarkoli – oziroma je to držalo do nedavnega. Odslej talente najdete vsako nedeljo na POP TV.«

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov