Črna kronika

Najdeni mamica in hči

zf
26. 3. 2016, 19.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sedemindvajsetletno mamico Mašo Peček in njeno petletno hči Taro, ki sta izginili v sredo zjutraj, so našli v četrtek zvečer, so potrdili s policijske uprave Krapinsko-Zagorskega območja.

arhiv svet 24
Mlada mamica Maša in petletna hčerka Tara, ki sta nenadoma izginili neznano kam in domačim povzročili ogromno skrbi. Dejanje mlade mamice je bilo neodgovorno.

Mašina mama Ksenija Čičko, v kateri je živela pogrešana Maša s hčerko, je povedala: »Našli so ju, vendar ne vem, kje sta. Vse, kar vam lahko povem, je le to, da ju ni doma. Več vam ne morem reči. Hvala bogu, da se je vse dobro končalo.«

Maša, ki živi v isti hiši kot njena mama, je izginila v sredo, vendar za zdaj še ni znano, zaradi česa je Maša izključila telefon in odšla z malo Taro.

Noč prej je bilo vse v redu

arhiv svet 24
Lokal, v katerem je Maša običajno pila kavo. Ksenja je tam ni našla, gostilničar ji je povedal, da se tistega jutra ni oglasila na kavi. Strah pa je naraščal.

Ksenja še pove, da je imela sumljiv in nelagoden občutek, saj se kaj takega še nikoli ni zgodilo. Zato se je kot skrbna mati in babica odpravila do bližjega lokala, v katerem je Maša običajno pila kavo, vendar je tam ni našla, gostilničar ji je povedal, da se tokrat ni oglasila na kavi.»V torek, okoli polnoči sva se nazadnje videli. Sedeli sva v kuhinji in se pogovarjali, vse je bilo v redu in Maša ni kazala kakršnihkoli znakov nelagodja. Ob 6. uri zjutraj sem odšla na delo in kolikor sem slišala od sosedov, je Maša zapustila hišo okoli pol 8. ure, v času, ko pelje Taro v vrtec. Iz službe sem prišla okoli 12.30. Ni ju bilo doma, zato sem Mašo poklicala na mobitel, ki pa je bil ugasnjen. Zdelo se mi je čudno,« jokaje pove Ksenija in doda, da je njena hči izključila mobitel le takrat, ko je bila razburjena.

Tare ni bilo v vrtcu

»Potem sem odšla v Tarin vrtec, kjer so mi vzgojiteljice povedale, da Maša Tare tistega jutra ni pripeljala. Mislila sem, da sta morda odšli v kino ali na kak kos tortice, zato sem se sprehodila po Zaboku in pregledala lokale in mesta, kjer bi se lahko zadrževali. Ker ju nikjer ni bilo, sem na koncu njuno izginotje prijavila policiji. Ne morem verjeti, kakšno travmo in koliko strahu je povzročila. Res je, da ima Maša mnogo težav, vsi jih imamo, vendar se ne more obnašati, kot se ji zahoče. Mama je, ne more se več zabavati cele noči in biti tako neodgovorna.« še pove Ksenja.

arhiv svet 24
Čeprav je mama in babica Ksenija Čičko pregledala vse, od Tarinega vrtca, odšla pogledat tudi v kino in slaščičarno, prečesala ves Zabok, Maše in Tare ni našla.

Kje sta, ostaja skrivnost

Mašin mož Krešo dela kot avtoprevoznik v Italiji. Maša je sicer večkrat odšla z njim za kak dan ali dva, vendar s seboj ni nikoli jemala hčere. Tokrat pa, kot je povedala Mašina mama, se je ustrašila in posledično zaradi sumljivih okoliščin dogodek prijavila policiji. Kje sta bili Maša in Tara, še ostaja skrivnost. Zaradi vpletenosti mladoletne osebe policija ne želi razkriti podrobnosti.

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste